Lucruri pe care nimeni nu ți -a spus -o despre lansarea propriei linii de îmbrăcăminte cu etichetă privată în 2019

Lucrurile pe care nimeni nu ți -a spus -o despre lansarea propriei linii de îmbrăcăminte cu etichete private în 2019
02/01/2019, postat de Alanic Global
Având în vedere că numeroși jucători sare pe scenă – lansarea propriei linii de îmbrăcăminte – numeroși novici de pe piață, de asemenea, romantizează cu această idee în aceste zile. Desigur, astăzi este mult mai simplu decât a fost câțiva ani în urmă. Cu toate acestea, există o mulțime de provocări pe calea pe care o trec cu vederea numeroși visători, care aspiră la „bogățiile rapide”.
Aveți de gând să sari prea mult în acest vagon de bandă în creștere?
Sigur că puteți apela unul dintre cei mai buni producători de îmbrăcăminte cu etichete private într-o zi, să cumpărați mâine cu ridicata personalizată și să începeți compania în mai puțin de câteva săptămâni. Dar, din păcate, nu așa funcționează lucrurile – nu cel puțin astăzi când piața este atât de competitivă, iar clienții finale sunt mult mai solicitanți ca niciodată.
În acest proces, există lucruri pe care nu le cunoașteți; lucruri despre care nimeni nu ți -a spus.

În sfârșit cu „cel mai bun” producător de îmbrăcăminte privată de îmbrăcăminte
Nu doar pe frontul de vânzare cu amănuntul, dar concurența este rigidă chiar și pe piața cu ridicata. În ultimele timpuri, a existat o creștere a numărului de producători de îmbrăcăminte privată de etichete din SUA. Și toți pretind că sunt „cei mai buni” – chiar și noii participanți la piață. Ștergerea acestei mulțimi pentru a găsi de fapt un dealer bun este mai simplu spus decât făcut, necesită mult mai mult decât doar câteva zile.
Așadar, dacă căutați un bun dealer cu ridicata personalizat, trebuie să fiți mult mai atenți atunci când vă deplasați aceste numeroase companii. Și prin „mai mult”, implicăm foarte mult. La urma urmei, este pe ele, într -un fel, întreaga companie va depinde.
Piața cu amănuntul de îmbrăcăminte este mult mai complexă decât ceea ce ne întâlnesc ochii
A spune că concurența pe piața de îmbrăcăminte este ridicată este puțin vagă. Atunci când sunt arătate mult mai atent, lucrurile sunt mult mai complexe, care au nevoie de o mai bună înțelegere și o mulțime de decizii informate pentru a lovi perfect toate acordurile și a face ca noua companie să fie un succes bun – dacă nu grandios.
Îmbrăcămintea este împărțită în numeroase nișe care au și mai mult sub categorii. În plus, și clienții sunt împărțiți în grupuri atât de numeroase diferite, cu o nevoie, preferințe și buget foarte diverse. Alinierea nișelor cu cel mai bun grup de consumatori și cu propria preferință personală și competență este o provocare care necesită o perioadă semnificativă de timp și multă muncă asiduă.

Prețul este mult mai mult decât doar marja de profit pe care doriți să o reduceți
Prețul este posibil unul dintre cele mai subestimate aspecte ale lansării unui nou magazin de vânzare cu amănuntul de îmbrăcăminte – cu vederea cu vederea. Și, probabil, aceasta este cea mai semnificativă diferență între jucătorii de succes și cei care nu sunt atât de succes.
Cartografierea unei tehnici de prețuri ar trebui să fie unul dintre toppers -urile din lista dvs. de priorități. Dar, din nou, la fel ca orice, de fapt „maparea” este dificil. Spre deosebire de ceea ce fac factor numeroase newbies, prețul prețurilor dvs. este mult mai mult decât doar despre marja de profit pe care doriți să o reduceți – și chiar mult mai mult decât ceea ce doresc clienții dvs. țintă; La urma urmei, indiferent de nișa dvs., fiecare client dorește să cumpere la cel mai accesibil preț posibil. Printre o serie de alte elemente se numără analiza strategiei concurenților dvs., tendințele actuale ale pieței, predicțiile viitoare și starea economică în general.
Desigur, pentru noii vânzători care doresc să -și lanseze propria linie de îmbrăcăminte, ar putea fi abundentă de alte concepții greșite ale pieței, inclusiv cea a marketingului. Așadar, plănuiai să -ți aduci propria linie de îmbrăcăminte pe piață, crezând că știi deja tot ce trebuie să știi, șansele sunt, s -ar putea să greșești. Așa că petreceți mult mai mult timp în planificarea și luarea deciziilor. și formați unul dintre cei mai buni producători de îmbrăcăminte cu etichete private.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Îmbrăcăminte de etichetă privată
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private SUA
Vânzători de îmbrăcăminte cu etichetă privată
Angrosisti de îmbrăcăminte cu etichetă privată

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *