Belted Cape

Știu că oamenii se îngrijorează că Capes și Ponchos îi fac să pară ca niște bloburi fără formă, motiv pentru care astăzi prezint unul dintre trucurile mele preferate pentru a calma temerile de blobdom. Am centrat secțiunile frontale ale acestei noi Cape preferate, care accentuează talia și am permis ca spatele să cadă fără restricții. Prin înfundarea doar a frontului, există o siluetă contrastantă excelentă creată – mai evidentând linia taliei – și reduce și cantitatea de vrac sub centură, ceea ce face ca aspectul să fie confortabil. În funcție de grosimea pelerinei și de ținuta generală, de multe ori am declanșat adesea atât partea din față, cât și partea din spate a capotei în trecut, așa că doar pentru a fi clar, sunt un belter cu o opțiune egală.

Este posibil să nu doriți să faceți sport pe Cape toată ziua dacă vă îndreptați spre birou, așa că port această cămașă frontală cu buton lung dedesubt, care arată de asemenea cu centură. Întrucât doar cele două bucăți ale pelerinei sunt centrate, este foarte ușor să alunecați bucățile chiar fără a regla etanșeitatea centurii.

Am devenit un pic de cămăși albe, una dintre cele mai bune capse de îmbrăcăminte de lucru, dar trebuie să spun că acest număr de teorie este una dintre cele mai bune achiziții ale mele de târziu. Nu este facturat ca „non-fier”, dar este absolut în practică. De curând, a ajuns la Wisconsin și înapoi în valiza mea, fără ca eu să trebuiască să rup fierul sau vaporul. În plus, lungimea lungă arată excelent stratificat sub tricoturi chunky, așa cum puteți vedea că am făcut -o recent aici pe Instagram.

CAPE: C/O SOLE SOCIETY | Cămașă: teorie | Pantaloni: J. Crew | Centură: Old, foarte asemănător aici, aici și aici | Încălțăminte: c/o Societatea Sole | Geantă: c/o Societatea Sole | Ochelari de soare: Miu Miu C/O Ditto

< >

Nu în ultimul rând, nu în ultimul rând, aceste pompe de piele de căprioară sunt și noi favorite și, așa cum este indicat în fotografiile de mai sus, au detalii cu arcul drag pe călcâie. Aștept cu nerăbdare să arăt această mică petrecere în spate cu fuste și pantaloni decupați în viitorul apropiat. De asemenea, trebuie să spun că acești pantofi sunt sincer printre cei mai confortabili pe care i-am întâlnit târziu-nu un frigider de frecare sau rigiditate din start. Și, la acest punct de preț, este destul de darnic.

Sper că ați avut cu toții o vacanță de Anul Nou uimitor, odihnitor! Fericit 2016 !!

Acest post a fost produs în colaborare cu Sole Society.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *