Cum să purtați cardiganul?

exact cum să purtați cardiganul?

Postat de Aloïs Guinut, marți, 6 octombrie 2015 · 15 comentarii

Sunt de acord cu unii dintre voi aici, “Cardigan” nu zgomot ca cea mai interesantă bucată de articole de îmbrăcăminte din garderobă.

Dar este o metodă la modă de a fi caldă în timp ce rămâneți elegantă.

Pentru că acoperă umărul, înapoi și brațele în timp ce dezvăluie straturile de dedesubt.

1. Exact cum să le selectați?

La fel ca un cardigan de pulover / jumper vin în toate tipurile de țesături.

Din tricoturile pufos angora până la incredibil de cașmir, precum și amestecul de mătase.

Alegeți-le în funcție de condițiile meteorologice, precum și ceea ce purtați dedesubt (un material subțire poate expune, de exemplu, ridurile).

Știri bune: în timp ce puloverele / jumperii ciudați arată voluminos pe femeile care sunt chubby sau musculare pe corpul superior, cardiganii se potrivesc cu toate tipurile de caroserie, indiferent de grosimea lor. Chiar mai bine: sunt extrem de măgulitoare.

Aceasta este de când produc linii verticale de slăbire pe corpul superior.

Pentru majoritatea oamenilor, cea mai bună lungime este șoldul mediu sau doar sub bum. Mai scurt vă poate face să arătați pătrat dacă cardiganul este mare. Mai mult este frumos, totuși mult mai măgulitor dacă nu sunteți la fel de bine / scurt.

Dacă aveți mult mai multă burtă decât șoldurile, cardiganul este cel mai bun produs pentru a blur această zonă.

2. Exact cum să le purtați?

A. Cardiganul scurt (și subțire)

Aproape întotdeauna făcute dintr-o țesătură subțire, acesta arată extrem de bine comportat.

Acestea sunt excepția de la ceea ce am spus doar de mai sus, deoarece acestea se potrivesc cel mai bine femeilor subțiri generale (materialul se întinde pe fete cu brațe curse / sân, precum și partea superioară subțire ar contras cu lățimea șoldurilor pentru fete cu fundul mai mare).

Îmi place să le port cu nimic dedesubt, ca un pulover / jumper cu alte cuvinte.

Vă puteți purta, de asemenea, deschideți pe un vârf (asigurați-vă că nu este în vrac).

Dar fii atent, acest tip de cardigan poate arata grannyish, deoarece nu sunt cool. Prin urmare, asigurați-vă că le purtați cu costume contemporane care au o cantitate ideală de pierdere.

De asemenea, îmi place personal acest model de blogger de a le avea. Ca și tradițional, precum și frecvent nu bine executat, deoarece cardiganul este atât de bine, precum și face centura să arate inutil. (Uneori poate funcționa … Cu toate acestea nu deseori).

Podul Eleonore arată incredibil de drăguț cu un cardigan subțire, precum și mai degrabă scurt. Tehnica de a rula mânecile cămășii peste cardigan face ca costumul să arate cool. (Ok, arată linia superioară a ciorapilor ei, cu toate acestea, o mică imperfecțiune se poate întâmpla). S-ar putea să înlocuiți pantalonii de jean cu pantalonii de țigări sau o fustă de măcinare medie pentru a face această dovadă de birou.

B. Lungimea medie a cardiganului lung

Du-te de la Hips Lunght la Lungime Mid-Quis. De la subțire la extrem de ciudat. Între ele este o opțiune excelentă dacă ezitați.

Acest cardigan plătește fiecare siluetă. Dacă sunteți scurt, selectați-le maximele maxime medii.

Cred că cea mai bună metodă este să le purtați deschise peste haine ca un strat minunat, precum și cald. Dacă sunteți curbură în partea de sus, deschideți este cea mai bună opțiune.

Vă puteți închiria doar un buton sau două.

Oricum, ofertele mari de cardigani nu au nici măcar butoane ^^

Întotdeauna arată foarte bine purtat cu fundul strâns pentru a echilibra silueta. Indiferent de tipul tău de corp.

Enfin Moi, un coleg bazat pe Bordeaux

Marion, unul dintre clienții mei a fost minunat să-mi trimită un pic de a căuta fantastic în cardiganul ei strălucitor ecologic.

Sincer Jules cu o fustă mini.

Mini fusta in toamna (ok ea locuieste in Blogger toamna Wonderland – in cazul in care oamenii nu prinde niciodata un cilindru – cu acel strat de tricou, tot inca, poti face acest lucru cu someting mai cald sau adauga o eșarfă. BTW vorbind despre Wonderbloggerland. Eu sunt încercând să-mi arăt un pic pe mine pe Medias Socials. Noțiuni de bază în jocul pe care îl înțelegeți … Oricum, pentru a lua această fotografie de duminică mi-am dat șanțul meu, precum și o eșarfă neagră imensă la unul dintre prietenii mei, în timp ce celălalt ma împușcat pe noi al treilea prieten motocicleta fotogenică. Simt că înțeleg bloggerii mai bine acum ^^)

Stilul olandez. Picioarele goale intră în categoria “fundul fundului”, chiar și atunci când rochia este curgătoare. deoarece primiți efectul de contrast.

Doamnelor subțiri sau / și înalte pot încerca, de asemenea, fluxul riscant pe combo-ul Boho cu flori. (Am spus sau, indicând o curvă, precum și o femeie înaltă, o poate trage cu succes!).

Elisabeth pe dulapul interior. Mixul de imprimare este, de asemenea, uimitor.

O mulțime de imagini de mai sus arată cardiganul fără strat (amintiți-vă: bloggers Wonderland). Cu toate acestea, în viața reală, puteți programa de a adăuga un strat de pe partea de sus a cardiganului, care este pe partea de sus a cămășii.

Spectacolul mamei

Sau purtați un pulover / jumper dedesubt.

Sau adăugați o eșarfă

Maddinka, arătând drăguț. (Era unul dintre bloggerii mei preferați, precum și a trecut în această vară. Foarte mai întâi nu eram sigur dacă trebuie să publice acest lucru. La fel de multD a fost sarcina ei, precum și asta este ceea ce am iubit-o. Așa că am inclus costumul ei în post).

Dacă mergeți la o lungime medie la cardigan lung, precum și o talie definită, puteți să-l adăugați pentru a adăuga structură în timp ce vă menține cald.

Maja Wyh.

3. Jucați cu cardiganul

Avantajul primar al cardiganului este că arată stratul de dedesubt în timp ce jumătate îi ascunde.

Timp pentru a încerca lucruri distractive aici.

Un tricou tipărit ca tifonina

O floare imprimată de Leslie pe dulapul interior

Marin Print cu Moutarde pe Podul Eléonore (și vinetele, precum și roșu: la fel ca mine, nu este atât de mult în nici o regulă de mai mult de trei culori).

Declarația Colier de către Les Demozelles (și un amestec de culoare bubble!)

Adăugați o broșă ca și Podul Eleonore

Si tu? Exact cum vă purtați cardiganul?

Biss de Paris,

Aloïs.

Cover Collage: Podul Eleonore, precum și Les Demozelles aka Cardigan Queens

Categorie: Blog · Etichete:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *