15 cele mai necesare accesorii pentru bărbați

toate atingerile completătoare
A pune un aspect minunat este mai mult decât doar jacheta, cămașa, pantalonii, precum și pantofii pe care îi porți. Sunt acele mici detalii, precum și accesorii care pot face cu adevărat ținuta, precum și să strângă orice. Cu accesorii, însă, nu este vorba doar de îmbrăcăminte – se pot prelungi și în alte domenii ale vieții tale. Să inspectăm 15 dintre cele mai necesare accesorii pentru bărbați.

MAGAZINUL

Căutați colecția noastră de îmbrăcăminte pentru bărbați personalizați, precum și accesorii

EXPLORA

1. pătrat de buzunar alb

Numărul unu. Un pătrat de buzunar alb. Aceasta este una dintre cele mai flexibile pătrate de buzunar. Este foarte simplu de stil. Îl poți purta cu un aspect formal. Îl poți purta cu un aspect de afaceri. Poate fi relaxat de afaceri sau înțelept casual. Funcționează cu o serie de culori de jachete, precum și modele … acum, după părerea mea, ai nevoie să ai două pătrate de buzunar alb. Ar trebui să aveți unul în bumbac. La fel de bine ca ar trebui să ai una în mătase. Motivul pentru aceasta este că doriți să puteți acoperi spectrul de la extrem de formal la mai casual. Mătasea fiind mai formală. Bumbac mai casual. Voi afirma că, din moment ce veți obține atât de mult din acest lucru, merită să coste bani pentru un exemplu cu adevărat excelent pentru fiecare. Opțiunile mele personale sunt pentru bumbac, Paul Stuart sau Eton. La fel ca și pentru mătase, nu puteți face niciun tip de mult mai bun decât Charvet.

2. Legă

Numarul doi. O cravată. Poate că sunteți cineva care nu are nevoie să poarte o cravată zilnic. Cu toate acestea, dacă este sau nu o cerere de garderobă pentru jobul dvs., este ceva pe care ar trebui să -l aibă fiecare tip. Din nou, la fel ca pătratele de buzunar, nu cred că unul este suficient. Ar trebui să aveți cel puțin două legături pentru a vă acoperi din punct de vedere mai elegant, toată metoda până la ceva mai înțelept relaxat, precum și relaxat. Pentru asta, pentru o cravată mai înțeleaptă, voi sugera o grenadină marină. Are o anumită structură, astfel încât se acordă aspectului mai relaxat. La fel ca și pentru cravata mai elegantă, vom merge cu o cravată tradițională cu dungi în mătase. Din nou, pentru a-l juca fără riscuri, precum și pentru a obține cea mai mare versatilitate, vă sugerez să mergeți cu Navy. De asemenea, o opțiune excelentă dacă este cravata ta mai elegantă.

X

10 upgrade -uri pentru bărbați imediați și simpli

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 10 secunde

Urmatorul
Garderoba capsulei pentru începători
09:22

Trăi
00:00
05:10
05:10

3. Bara de legătură

Numarul trei. Deci, ca accesoriu pentru legătura dvs. – un accesoriu pentru accesoriu – o bară de cravată. Este o atingere suplimentară suplimentară de fiecare dată la fel de bine. La fel de bine, de asemenea, extrem de practic, deoarece îți păstrează cravata conectată la cămașă, așa că nu va sufla în vânt sau să se scufunde în cafeaua ta, sau ceva de genul acesta. Selectați unul care este simplu, precum și unul care se potrivește cu majoritatea metalelor pe care le purtați. Așadar, dacă purtați un ceas de mână din oțel, aș sugera exact același lucru pentru bara de cravată. Stai departe de barurile de cravată inedite. Nu este metoda potrivită pentru a atrage atenția.

4. ochelari de soare

Numărul patru. Ochelari de soare. Fiecare tip trebuie să aibă o pereche de ochelari de soare. La fel ca și ochelarii de soare pe care îi selectați ar trebui să se potrivească cu adevărat stilul dvs., precum și personalitatea dvs. Îmi este dificil să afirm că aceasta este singura pereche de ochelari de soare pe care ai nevoie să o ai. Dacă aveți un stil mai tradițional, încercați câțiva clubmasteri. Dacă aveți un stil mai elegant, este posibil să vă uitați la unii aviatori, cum ar fi un tradițional Ray-Ban, Randolph Engineering sau American Optical. Dacă aveți un stil tradițional, precum și sunteți confortabil, precum și pozitiv cu ochelarii de soare, aș încerca ceva de Persol – fie în 649, fie 714.

5. eșarfă

Numărul cinci. O eșarfă. Deci eșarfele servesc două scopuri. Practic. Te țin cald. precum și estetică. Arată frumos. Pot fi un accent. Îți pot completa ținuta, precum și cu adevărat să strângă totul împreună. Din nou, eșarfa pe care o aveți ar trebui să vă arate stilul, precum și personalitatea. Aș sugera o eșarfă de lână. Dacă sunteți un tip mai tradițional, mergeți cu ceva într -o culoare solidă. Marina este întotdeauna o alegere excelentă. Camel sau Burgundia dacă căutați ceva poate ceva mai sezonier. Dacă stilul tău este mai aventuros, sau spune, mai avansat, merge cu siguranță cu un model. O carouri uriașe este minunată. De asemenea, puteți descoperi eșarfe cu modele cu adevărat complexe, precum și fascinante.

6. Centură

Numărul șase. O curea. Acum, cel mai mare lucru pe care oamenii îl pun pe oameni despre centuri este: necesită să se potrivească exact cu pantofii tăi? În mod ideal, centura, precum și pantofii sunt exact aceeași culoare. Arată minunat când se potrivesc. Cu toate acestea, să fim autentici aici. Dacă aveți mai multe perechi de pantofi, este imposibil – bine, nu este imposibil, oricât de nerealist – să aveți o centură care să se potrivească cu fiecare pereche de pantofi pe care îi aveți. Dacă aveți o centură de piele neagră, precum și o centură de piele maro medie, veți fi acoperiți suficient, în orice tip de situație.

7. BriefAse

Numărul șapte. O servietă. Acum, doar că nu aveți o sarcină tradițională de birou, nu înseamnă că nu puteți aduce o servietă. Așa cum am spus pe întregul videoclip, orice tip de accesoriu pe care îl aveți ar trebui să se potrivească stilului dvs., ar trebui să se potrivească stilului dvs. de viață, precum și funcția pentru care l -ați utiliza. Există oferte mari de tipuri diferite de servicere pentru toate tipurile diferite de oameni. Dacă aveți acel tip de muncă mai tradițional de birou, aș afirma că o servietă din piele este o alegere excelentă. Frank Clegg apare ca fiind favoritul meu personal. Dacă doriți ceva din partea mai relaxată, o servietă tradițională Filson în Twill este metoda de a merge. La fel ca și atunci dacă sunteți în căutarea unui tip de tip între stil, aș sugera servieta Cary de Stuart, precum și Lau.

8. Geanta de weekend

Numarul opt. O geantă de weekend. Vorbesc despre o geantă. O valiză este în regulă, cu toate acestea, pentru mine, există ceva mult mai elegant, precum și elegant clasic, cu o geantă minunată de weekend. Se potrivește cu orice cerinți, precum și nimic din ceea ce nu aveți. Vă ajută cu adevărat să fiți un ambalator mai eficient. Cele mai elegante și, din program, cele mai scumpe, genți de weekend sunt pungile de piele din piele. Obțineți ceea ce plătiți chiar aici în ceea ce privește calitatea înaltă a pielii. O geantă de piele de înaltă calitate mai mare va dura mai mult, precum și va arăta mult mai bine în timp. Din nou, alegerea mea este Frank Clegg. Pentru ceva mai relaxat, precum și în aer liber, Filson este o opțiune excelentă. Aș merge cu o dimensiune medie.

9. Urmăriți

Numarul noua. Un ceas de mână. Haide, nu ai putea viziona acest videoclip, precum și să nu înțelegi că urma să selectez un ceas. Cred că este minunat să ai două ceasuri în colecția ta – un ceas rochie, pe lângă ceva din partea mai sportivă. Ceasul pentru rochii ar trebui să fie destul de simplu, precum și nu. S -ar putea să fie doar timp, doar să aveți o mână de secunde, potențial o fereastră de întâlnire, precum și pe o curea de piele. Ceas elegant poate fi mai mare, pe o brățară metalică. Desigur, cerul este limita când vine vorba de prețuri în ceea ce privește ceasurile. Ar trebui să alegeți ceva care să se potrivească planului bugetar pe lângă stilul dvs.

10. Portofel

Numărul 10. un portofel. Dezvăluire completă, nu sunt un tip de portofel semnificativ – folosesc într -adevăr o carcasă de carte, care este, de asemenea, o opțiune excelentă. Un portofel minunat sau ceva pentru a vă menține obiectele de valoare, cum ar fi ID -urile, numerarul, cardurile de istoric de credit este absolut esențial. La fel ca și toate accesoriile, cel pe care îl selectați este cu adevărat ceva de expresie a personajului dvs., precum și stilul personal. Există mari oferte de portofele mai mari orientate către tehnologie, cu toate acestea, dacă aș fi eu, dacă aș fi un tip de portofel, aș selecta un portofel din piele sau un portofel Trifold.

11. manșete

Numărul 11. manșete. Ei bine, dacă nu aveți o cămașă de manșetă franceză, nu aveți nevoie de manșete, cu toate acestea, ar trebui să obțineți o cămașă de manșetă franceză, deoarece acestea sunt super elegante. O pereche simplă de manșete este o necesitate absolută. Din nou, credeți despre metalele pe care le purtați cel mai mult, precum și obțineți manșetele într -un metal asortat. Puteți face un oval simplu. Poți face un nod. Acestea sunt atât extrem de flexibile, cât și pot funcționa într -o serie de ținute. Cufflink -urile vă pot oferi șansa de a arăta un pic din personajul sau interesele dvs. Tonuri de tipuri diferite de manșete disponibile toată metoda de la angrenaje pentru biciclete până la pui de cauciuc. Cu toate acestea, preveniți aceste manșete în stil mai nou, în special dacă va fi singura pereche pe care o dețineți. Doriți ca detaliile dvs. să fie subtile, precum și să nu plângeți pentru atenție.

12. Pen

Numărul 12. Un stilou. De asemenea, nu vorbesc despre un BIC sau despre stiloul pe care l -ați furat din ultimul hotel în care ați stat. Având un stilou, după părerea mea, una dintre semnele unui tip de stil contemporan. Ca atunci când mergi la un restaurant, se simte frumos să -ți scoți propriul stilou pentru a indica factura. Dacă ați făcut -o înainte, înțelegeți despre ce vorbesc. Nu trebuie să fie un stilou super elegant. Poate fi ceva precum stiloul Fisher Area sau stiloul Karas Kustoms Retrackt. Sau ar putea fi ceva un pic mai fantezist, mai scump, precum un Montblanc.

13. DOPP KIT

Numărul 13. Un kit DOPP. Când călătoriți, aveți nevoie să aveți undeva să vă depozitați toate articolele de toaletă, precum și livrările de îngrijire. Nu le aruncați doar întâmplător în geantă sau valiză. Obțineți un kit DOPP adecvat. Un set DOPP decent vă va rula în jur de 30-40 de dolari, dar, desigur, puteți plăti pentru un produs mai premium. Oricare ar fi unul pe care îl obțineți, asigurați -vă că este durabil, precum și că este suficient de mare să vă dețineți toate lucrurile.

14. Cuțit de buzunar

Numărul 14. Un cuțit de buzunar. Acesta este un excelent, de asemenea, pentru a avea, precum și unul care este disponibil în super la îndemână atunci când vă așteptați cel puțin. De la deschiderea pachetelor, până la tăierea sfoară, până la răspândirea untului de arahide sau doar a fi tipul care are cuțitul când cineva întreabă la întâmplare, hei face pe cineva hAveți un cuțit? Se simte minunat să ajutăm, precum și să faci lucrurile rapid, precum și ușor. Ar putea fi ceva la fel de simplu ca un cuțit al armatei elvețiene. Sau există orice tip de număr de producători de cuțite de înaltă performanță, pe care s-ar putea să cheltuiți o ofertă mare de bani. Am câteva cuțite în regulă, aș spune. Am un Griptillian Benchmade. La fel de la Benchmade un emisar. precum și la fel un salvie Spyderco.

15. Lanternă

Și în sfârșit, numărul 15. o lanternă. Vorbesc ca o lanternă mică, de dimensiuni de buzunar. Ca un cuțit, acesta este un lucru pe care nu îl veți folosi tot timpul, cu toate acestea, atunci când îl cereți, veți fi extrem de recunoscător că îl aveți. Nu am o mulțime de experiențe cu lanterne diferite. În ultimii 10 ani, am avut acest mic fenix LD01 cu adevărat, cred că E01 este versiunea mai nouă. Este ca 40 de dolari pe Amazon. Îndepărtează sarcina.

Ceva am lăsat afară? Îndepărtați mai jos.

Elegant al tău,

Brian Sacawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *