Nașul lui Graffiti-văzut

Richard „Richie” Mirando, de asemenea, cunoscut așa cum a fost văzut a început trenurile care pictează spray la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor șaptezeci, precum și optzeci a reușit să-și dezvolte un palmares pentru el însuși, etichetând o mulțime de metrou New-York, cu litere strălucitoare, precum și desene animate amuzante care au inspirat o mulțime de alți artiști pe măsură ce au trecut anii. După 16 ani în afaceri, el a luat în sfârșit o decizie de a se îndepărta de scena graffiti și de a deschide un studio de tatuaje ca o modalitate de a continua să facă artă.
Toți cei care și -au văzut lucrarea știe de ce este, de asemenea, numit „The Godfather of Graffiti”. Deși au apărut o mulțime de artiști buni, având în vedere că a renunțat la tronul său, scena artei stradale nu este ceea ce era. În zilele în care v -ați inspira de la alți artiști graffiti, nimic diferit de ceea ce facem astăzi. Cu toate acestea, să nu ne amintim că internetul nu a fost complet dezvoltat atunci, așa că singura modalitate de a vedea alte lucrări a fost să observe trenurile pictate. A fi un artist de graffiti de succes a fost un adevărat loc de muncă care a necesitat timp, precum și dăruire. În zilele noastre, puteți căuta pe internet orice tip de lucrare de artă graffiti oferită de la litere la numere, precum și personaje de desene animate. Acesta este motivul pentru care văzut consideră că scena s -a schimbat, făcând mult mai ușor să -ți arăți talentul.
Pentru a arăta aprecierea noastră pentru cel mai cunoscut artist graffiti din lume, am luat o decizie de a împărtăși cu voi unele dintre aruncările sale, precum și piese:
Văzut-cele mai bune aruncări și piese

5/5 (1 revizuire)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *