Kate în Dubarry și Chloé pentru grădină Check out & Duchessing Duchess!

Ducesa se afla într-o combinație de stiluri în aer liber pentru check-ul de dimineață, la plimbarea regelui Henry, o grădină comunitară din Islington, North Londra.

Emily Nash de la Bună ziua! tweeted un videoclip al ducesei care sosesc.

Grădina a fost deschisă în 2007 și este îngrijită de voluntari.

Din oglinda zilnică:

Grădina, care este ascunsă de pe o stradă ocupată din Londra, a fost descrisă ca o “oază secretă” de către rezidenții locali.

“Suntem foarte mulțumiți de grădină, care este condusă de o echipă comunitară foarte puternică de voluntari, care este atât de reprezentantă a lui Islington și Hackney”.

Detalii despre oaza urbană din clasa de grădină:

O grădină comunitară retrasă cu iaz închis, pădure sălbatică, stup de observare a albinelor, spatiu de cultivare a alimentelor, cuptor de pizza de argilă și facilități spațioase de clasă.

Sesiuni disponibile în știință, albine, cultivarea alimentelor, matematică, alfabetizare, dramă și clubul de acorn.

Clasa de grădină este o caritate care oferă “copii urbani și adulți cu experiențe transformative în aer liber concepute pentru a încuraja stilul de viață activ, promovarea auto-descoperirii, inspirați creșterea și stimularea respectului de natură”.

Kate a vorbit cu voluntari și rezidenți despre rolul grădinii în vecinătate și multe beneficii. Are parcele pe care locuitorii îl cultivă utilizând practici de grădinărit organic care se spune că “promovează o diversitate de plante și faunei sălbatice”, în conformitate cu site-ul KHWG.

Studenții din școala primară a Sfântului Jude & Sf. Pavel au fost la grădină pentru o învățare în aer liber.

De la o poveste zilnică de telegraf de către Furness Hannah:

… Ducesa a susținut viața în aer liber pentru a spune copiilor: “Sunt atât de multe de descoperit că nu există acolo? Este foarte distractiv. Dacă nu ați încercat, nu știți cât de uimitor este. ”

Au lucrat la fabricarea păsărilor.

Ducesa a cerut copiilor despre creaturi în aer liber, cum ar fi viermi.

Grădina are un cuptor de pizza în aer liber, iar copiii au stabilit să lucreze la prânz.

Kate a fost pus o întrebare interesantă: Hm mănâncă pizza?

Dar asta nu a fost singura întrebare.

O altă interogare interesantă a venit în timp ce face pizza; Multe mai multe despre aceasta din articolul Daily Daily Daily Rebecca English:

Patrick, opt, a spus; “Iată întrebarea mea optimă. Pot să-ți văd copiii?

Kate a răspuns: “Ei ar plăcea să vină și să facă acest lucru cu tine. Ei vor fi foarte trist că am fost aici să trezesc pizza cu toți și nu au fost aici. Sunt în școală.

– La ce școală merg? “A întrebat un alt copil.

“Sunt într-o sală de clasă. Școala lor este numită Thomas. George se află la o școală numită Thomas. Învățați despre spațiu. Ai învățat cu toții despre spațiu?

Ducesa a vorbit despre bucuriile de învățare în afara unui cadru formal de clasă.

Un videoclip al ducesei care primește cadouri de la copii în timp ce se pregătește să plece.

A primit un borcan de miere de către Ayaan Ahmed de 8 ani.

În vârstă de 7 ani, Kyrah Symister a dat lui Kate o copie a “cuvintelor pierdute” de Robert Macfarlane, cu ilustrații lui Jackie Morris. Cartea acoperă cuvintele care au dispărut din dicționarul Oxford Junior.

Mai mult de la revizuirea tutorelui, care a descris-o în acest fel: “O carte care combină expresia meticuloasă cu ilustrații rafinate, restabilește limbajul care descrie lumea naturală a lexicului pentru copii”.

… într-o carte de vrăji, mai degrabă decât poezii, ilustrate rafinat de Morris, Macfarlane ușor, restabilește cu fermitate cuvintele lipsă. Acorn, BlackBerry, Bluebell, Conker și “Poate cel care a tăiat cel mai adânc” pentru Morris, “Kingfishisher”, se întorc cu iubire la generațiile viitoare de copii.

O ilustrare.

Arată ca un concept minunat și o carte mai bună. Este disponibil online și la librării.

Acum, la vestea că ducesa lucrează la un afișaj de grădină pentru spectacolul de flori Chelsea.

Mai jos, HRH la Show Flower Chelsea din 2017.

De la un comunicat de știri al Palatului:

Pentru a evidenția beneficiile extraordinarilor în aer liber și a inspira copiii, familiile și comunitățile să se întoarcă la natură, ducesa din Cambridge, Societatea Royal Hotărâtă și arhitecții peisagistică Davies White au anunțat astăzi că vor proiecta și construiască grădina RHS 2019 Show Flower Chelsea.

Grădina se va baza pe pasiunea ei regală de înălțime pentru în aer liber și beneficiile dovedite că natura are asupra sănătății fizice și mintale. Ducesa este un avocat puternic pentru impactul pozitiv pe care natura și mediul le poate avea asupra dezvoltării copilariei …

Kate la spectacolul din 2016 cu William și Harry.

Ducesa lucrează la grădină timp de trei luniD va continua să fie implicat până la deschiderea afișajului. Din povestea oglinzii:

Creația lui Kate – o colaborare cu arhitecții de peisagistică premiată Andree Davies și Adam White – va folosi plantarea sălbatică și materialele naturale destinate să ofere vizitatorilor un “simț al minunei și magiei”.

Ducesa lucrează în secret pe proiect timp de trei luni, indicând faptul că a fost una dintre primele sale locuri de muncă în timp ce sa întors din concediul de maternitate în octombrie.

Mai jos, Adam White și Andree Davis.

RHS observă că grădina din spate a naturii face parte din parteneriatul său cu NHS Anglia “, promovând bunăstarea fizică și emoțională pe care accesul la spații verzi și grădinărit oferă. După Chelsea, o parte din plantare și amenajare a teritoriului vor merge la un Trust de sănătate mintală NHS, ca parte a unei concurențe naționale conduse de RHS. ” Acest registru este perfect cu interesul lui Kate în sănătatea mintală.

Kate nu va contribui la doar un singur afișaj. Ne întoarcem la povestea zilnică de telegraf:

Ducesa va codifica, de asemenea, alte două grădini RHS cu aceeași echipă, menținând o mulțime de elemente din grădina de la Chelsea, pentru Festivalul RHS Hampton Court Palace Garden în iulie și RHS Garden Wisley în Surrey în toamnă.

Afișajul de flori RHS Chelsea prezintă din 21 mai – 25 mai.

Să aruncăm o privire la ceea ce a purtat Kate pentru evenimentul de grădină de astăzi.

Era în jacheta Tweed bracken de către Dubarry.

Piesa este făcută din lână acoperită cu teflon și are un guler de standup, au adunat buzunare de patch-uri, fermoar la manșeta din spate și butonul din față și închiderea buclă. Îl arătăm la comerțul cu amănuntul în aer liber și de țară, unde este disponibil numai în dimensiuni mai mari (£ 279,30, aproximativ 360 de dolari la cursurile de schimb de astăzi). La site-ul american Dubarry, este disponibil în toate dimensiunile (599 $).

Imaginile observate mai sus sunt oarecum mai întunecate decât tesatura într-adevăr este în mintea mea; Am optat pentru aceste imagini pentru că am vrut să pot arăta spatele piesei. Mai jos vedeți jacheta într-o lumină mai adevărată.

Dacă nu sunt familiarizați cu marca, Dubariția Irlandei oferă o gamă de îmbrăcăminte, cizme și accesorii superioare. Majoritatea produselor sunt ceea ce numesc “upscale Utility Wear,” piese care furnizează protecție împotriva elementelor care sunt, de asemenea, atractive, desenele care funcționează bine atât pentru setările orașului, cât și pentru țară. Tweed-urile mărcii sunt țesute în Scoția, în timp ce o mare parte din producția reală se face acum în Portugalia. Compania a fost numită după Madame du Barry, renumite curtoazanul francez.

Ducesa avea pe ceea ce părea a fi un nou pulover de turtleneck.

O privire mai atentă la detaliile Rollneck și cu manșetă.

Middleton Maven sugerează că este puloverul Mockneck în firele SuperSoft din “Mahogany” ($ 79.50), este de către un comerciant cu amănuntul pe care îl cunoaștem ducesa a purtat înainte, J echipaj.

Puloverul este fabricat dintr-un amestec de nailon / merino / alpaca / elastan și disponibil într-un curcubeu de culori.

Ducesa avea pe pantaloni Zara, deși nu suntem siguri dacă sunt noi sau o pereche anterior uzată. Emma4Botaboyal Tweeted Ar putea fi perechea purtată în Canada în timpul turneului 2016.

Kate purta o nouă pereche de cizme de la Vezi de Chloé în Suede închisă cu tăiere din piele. Stilul are o buclă de tragere spate supradimensionată, ochiuri armate, o talpă de cauciuc călită și un călcâi distins de 1,5 “.

Acestea sunt disponibile în doar două dimensiuni la Net-A-Porter (267 dolari, 40% reducere), dar pagina produsului prezintă mai multe dimensiuni ca fiind “în curând”, deci merită verificată. Există, de asemenea, dimensiuni foarte limitate disponibile la LUIISA prin intermediul romilor (la vânzare pentru 311 dolari).

Mulți au recunoscut imediat cerceii; Ele sunt stilul Lauren Pavé Leaf de Kiki McDonough.

Vă vom vedea mâine pentru check-ul lui Kate la departamentul de costum de la Opera Royal din Grădina Covent!

VIDEO:

Aici este 3:40 de sunet natural de la canalul de familie regal.

Și acesta este de 27 de minute + de la 5 știri.

Legătură:

Aflați mult mai multe despre plimbarea regelui Henry de pe site-ul comunitar de grădină aici; Pagina de pe Facebook KHWG este aici și hrănirea Twitter aici

Vizitați site-ul de clasă Garden AICI pentru a afla mai multe despre organizare

Site-ul RHS (Societatea Royal Horticultural) este aici; Pagina de Facebook este aici; Feedul Twitter este aici; Comunicarea sa de știri despre implicarea duchessului în acest an poate fi văzută aici

Faceți clic aici pentru a citi lansarea de știri a Palatului despre implicarea lui Kate în Show Flower Chelsea

Acoperirea zilnică a evenimentului de astăzi este aici; Piesa sa despre grădina RHS Kate este co-proiectarea este aici; Povestea zilnică a oglinzii despre casa lui Kate fiind inspirația pentru Grădina Show Flower Chelsea este aici; Postul telegrafului este aici

Povestea oamenilor este aici; Bună ziua! Piece este aici; Postul Fug Girls este aici

Revizuirea tutorelui a cuvintelor pierdute este aici

137save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *