Experiența artei – David Bou

Experiența artei de Dovydas Bou
Când în cele din urmă vom primi mult timp de la munca noastră, călătoria poate începe. Mergem în locații uimitoare, precum și ne reamintim exact cât de superbă este casa noastră. Pentru a surprinde aceste sentimente incredibile, facem fotografii cu orice vedem, precum și orice tip de peisaj care ne afectează.
Dar cum ar fi dacă puteți desena o imagine de călătorie cu fiecare locație pe care ați vizitat -o vreodată? Pentru a răspunde acestor îngrijorări, trebuie să satisfaceți mai întâi Dovydas Bou, precum și experiența sa de artă. David Bou (Dovydas Baksys) este un artist lituanian inovator independent, care se concentrează pe ilustrație, fotografie, regie de film, precum și etc. Are o experiență de 8 ani în publicitate. Obiectivul său principal este o imagine, precum și arta digitală. În prezent, David Bou trăiește, precum și lucrează la finanțarea Lituaniei – Vilnius.
Își împărtășește experiența de călătorie cu tablouri, ilustrații de călătorie care arată fiecare locație pe care a vizitat -o. Lucrul despre tablourile sale este că se descurcă pentru a arăta o dispoziție pe care noi toți o avem atunci când călătorim. Experiența artei arată momente fantastice de viață prinse într -o clipire. Metoda sa principală este pictura în acuarelă, precum și desenează peisajul într -o imagine de tip poștal relativ de bază. Orașele sunt revitalizate prin metoda sa digitală pe care o aplică și el. Puteți simți tabloul, precum și starea de spirit pe care dorește să o stabilească. Detaliile lui sunt atât de incredibile încât puteți cădea cu adevărat soarele în Mexic, ploaia din Paris, precum și vântul din insula Tuvalu.

Îmbunătățiți -vă experiența de călătorie verificând multe țări în doar câteva minute. Puteți descoperi multe mai multe despre experiența artei pe site -ul oficial al lui David Bou aici.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *