O înveliș nu atât de rău.

Am postat acest lucru înainte? Știu că o dețin (acum puteți, faceți clic pe imagine pentru a merge la licitația eBay, B38), dar nu știu dacă am postat-o ​​înainte, și sincer sunt prea obosit să mă întorc prin mai mult de 350 de postări pentru a afla. Aceasta este una din acele vremuri când aș dori să fi adăugat cuvinte cheie la toate postările mele, cum ar fi, de exemplu, producătorul de modele și numărul de model (și poate ca “rant” și “menționarea gratuită a lui Jack Purcells”).

Bine. Dacă nu am scris despre asta înainte, voi acum, și dacă o voi face, eu sunt A-Goin să spun din nou. Nu sunt în întregime convins că această rochie nu este un halat de baie / neglijenul unui fel de a fi cineva la vogă pus în categoria greșită și apoi spera că nimeni nu ar observa. Cred că este foarte frumos și continuați să vă uitați la ea cu ideea de a face acest lucru, dar apoi îmi amintesc că ceea ce se poate împacheta poate, de asemenea, să se desprindă și pe cineva ca stângace și la fel de predispus să facă gesturi exagerate bruște, deoarece nu ar trebui să poarte înfășurarea rochii publice. Dar … sunt sigur că destul de bine s-ar rezolva. (Ultima dată când am făcut o rochie de înfășurare, am ajuns să transporte un ac filetat și un alt snaps în timp ce am purtat-o, atât de sigur că am nevoie de ele. Nu am fost mulțumit că am avut-o doar în cazul în care.)

Aș dori să fac versiunea scurtă în bumbac foarte subțire, foarte limpezi, poate galben pal și folosesc panglica grosigrafică largă pentru cravată de talie și panglica mai îngustă sau legarea de părtinire în aceeași umbră pentru a termina marginile, în loc de facțiuni. Nu sunteți sigur dacă aș face panglica în contrast (albastru de ouă al lui Robin?) Sau o nuanță mai închisă de galben.

Singurul lucru care semnalează “casa” pentru mine pentru acest model este buzunarul pe versiunea lungă. Dacă ar fi trebuit să fie purtat ca o rochie de seară în această lungime, nu cred că ar avea un buzunar sau dacă ar fi făcut-o, o simplă. Pur și simplu nu se simte bine. Aceasta este o rochie de distracție la domiciliu, în versiunea lungă sau de a alerga pe piață pentru câteva lucruri, în versiunea scurtă. Bineînțeles, acum, care se scurge pe piață înseamnă transpirații (:: Shudder: :), o coadă de coadă, un capac de baseball și un tricou care afirmă cu mândrie afilierea dvs. cu o echipă sportivă sau institut de învățământ superior. și flip-flops. Și știi, aș prefera să-mi iau șansele cu învelișul despachetat decât să părăsim casa în combo-ul de mai sus. Bineînțeles, având în vedere singurul lucru pe care îl dețin în lista de mai sus sunt flip-flops, și din moment ce purtau doar acelea atunci când este absolut necesar, presupun că șansa unui vederi de sweatpants entuziasm este destul de rar. Poate dacă casa mea a ars și a trebuit să împrumut haine de la cineva. Acum, Erin într-o fustă de polka-dot bine spălată pe care a făcut-o acum opt ani, o cămașă de polo de la vechiul Marine, care este eligibil să voteze și să bea-up Jack Purcells? Această observație este atât de comună, tabloidele nu vor mai face fotografii. Paparazzi doar lumina mai multă țigări și se află în așteptați pe altcineva.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Am pierdut blogul împotriva sexismului! 9 martie 2007
Credeam că ar trebui să știi 20, 2007
Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *