Free of the Week-Wild Wall de la Kabay Sevestyeight

Caracter vector gratuit pentru tricoul Metropolitan
Întrucât blogul este o extensie a site -ului nostru Tshirt Factory.com, avem tendința de a raporta știrile sale, precum și ofertele aici, de îndată ce sunt publicate pe site. Acesta este motivul pentru care ne puteți vedea legătura mai frecvent decât nu.
Cele mai proeminente postări, după cum puteți ghici, sunt resursele gratuite, precum și înțelegem acest model de stil pentru a oferi șabloane mai ieftine, în timp ce munca personalizată devine mai mult și mai valoroasă, precum și mai valoroasă. Ar trebui să fie această metodă-accesul la câștig la resursele pre-proiectate motivează mai mult, precum și mai multe persoane pentru a începe pe drumul designului grafic. Este o problemă de determinare, aspirație, precum și a abilității programului pentru a rămâne programul, precum și a -l duce la nivelul următor.
Așadar, șabloanele noastre gratuite de tricouri oferă un gust de imprimeuri de înaltă calitate pe care le puteți utiliza pentru a vă testa imprimanta DTG, pentru a vă face un tricou excelent sau multe alte utilizări personale. Interzicem utilizarea industrială a stilului în format digital. Să respecți autorul imaginii, precum și să acorde credit, în loc să o folosești, deoarece a ta este într -adevăr o obligație legală.
Astfel, sperăm să vă bucurați de vectorul nostru gratuit obișnuit, nu ezitați să luați legătura cu designerul care îl oferă, precum și să vă arătați aprecierea, precum și să ne trimiteți sfaturile dvs. despre exact cum putem îmbunătăți secțiunea gratuită.
În această săptămână, prolificul ilustrator Kabay Sevestyeight își scoate unul dintre stilurile sale gratuite, „Wild Wall”, produs cu Corel Draw, precum și Adobe Illustrator. Este oferit în EPS, precum și în formate AI, cu 2 straturi separate, astfel încât imprimarea pe ecran ar trebui să fie ușoară. Bucură -te cu înțelepciune!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *