Stripele negre și roz?

În ciuda propria mea încântare pentru verde de gazon strălucitor, pe care mi-aș aventura să ghicesc că este culoarea anti-gotică (plin de viață și veselie vulgară), am o îndrăgostire și o admirație non-secrească gothul complet. Chiar îmi place foarte mult Goth, în toate soiurile sale, dar probabil gothul meu preferat este doamna manierelor, care conduce școala de farmec gotic. (Asta e ea, ideală acolo în stânga.)

Și pentru că doamna manierelor are un astfel de sens de modă rafinat, ea este adesea împiedicată de lipsa de disponibilitate a anumitor elemente, având în vedere că factorii de decizie nu sunt incomotiți de cererea de lucruri, nici nu doresc să se ocupe de cei până acum avangardisirea Garde. Așa că mi-a cerut să ajut să-ți urmăresc o anumită țesătură, iar la rândul tău, te întreb pe toți.

Are orice persoană care cunoaște o sursă pentru negru și “cupcake roz” (vezi de ce doamna este goth meu preferat?) Fabric mare dungi? Dungile, în mod ideal, ar fi mult mai mult de 3/8 de un centimetru larg.

Doamna manierelor are nevoie de cel puțin cinci metri, deoarece rochia imaginată include o agitație. (Oh inima mea!)

Sa sugerat că doamna manierelor obține țesături negre și albe și va vopsi, dar, perfecționist că este, ea este înspăimântată de faptul că nu ar putea să o vopsească în mod egal. Așa că ea așteaptă ca țesătura ideală să vină.

Și – această cerere m-au gândit. Dacă aș pune o pagină de bord Quick-Wiki / Bulletin de “Cererile Fabric”, veți viziona oamenii, atât pentru a posta solicitări, cât și pentru a le ajuta să le îndeplinească? Are un astfel de lucru în altă parte? Nu aș furniza niciun fel de suport de comerț electronic – ar trebui să-ți trimiți unii pe alții și să faci aranjamente pentru vânzări și să vă schimbe – dar pur și simplu ar fi de ajutor un astfel de spațiu? Dați-mi voie să știu în comentarii.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Câteva linkuri pentru Vinerijune 26, 2009Wit 19 Comentarii
Fata din dans de flanel gri 16, 2006
Povestea de modelare de astăzi: McCall’s 4598February 1, 2012in “povestiri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *