Cele 4 pantofi de platformă de care aveți nevoie pentru toamna

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Trecerea cu încredere în noul sezon începe cu pantofi noi. Și încălțămintea din mintea noastră de 70 de vieți de toamnă? Câteva care îmi sporesc silueta și stilul tău.

În mod surprinzător de ușor pe picioare, tocurile și tălpile groase ale pantofilor de platformă vă oferă toată înălțimea pe care o doriți – fără diferența dureroasă a arcului de a spune pompele sau stilettos. Ce face această tendință inspirată de vintage toate cele mult mai minunate? Faptul că vine în tot felul de iterații casual și de rochie de a se răsfăța.

Sandalul.

Născut Emmy II, $ 110, Zappos

De ce este esențial

Această pereche de platformă destul de mare este pantoful tău de petrecere. Dacă Black standard este prea atrăgătoare, alegeți o piele de căprioară sau catifea într-o step-toe sassy și cu strat. Oricare, aveți nevoie de un pic de glamour, aceste platforme livrează.

Purtați-o cu

Fuste creion la birou și după băuturi de mâncare, Maxis dramatic când loviți orașul cu prietenii și rachetele care sunt puțin prea lungi pentru cadrul normal, dar nu vă puteți angaja să luați la croitorie.

Cuibul.

Platforma americană Rag Sloan Platformă de pene, 31,23 USD

De ce este esențial

Pentru zilele mai calde, această siluetă este înlocuitorul dvs. pentru sandale. Liberați-vă picioarele cu confortul unei alunecări, aceste platforme în stil de pene pot gestiona cu ușurință planurile de zi cu zi.

Purtați-o cu

Făcut pentru a vă maximiza hainele ocazionale cu o înălțime în înălțime și poate un detaliu al capului sau zece, diapozitivul completează ultima tăietură și capris.

Înfundarea

Chase & Chloe Rachel platformă stivuită, 24,97 dolari

De ce este esențial

Este iterația ta închisă a catârului, așa că atunci când scade temps și vrei să obții retro real, acesta este tipul tău.

Purtați-o cu

Rock-o cu pantaloni mari pentru picioare pentru întâlniri și apoi cu o rochie de pulover pentru evenimentele de familie de toamnă … Bună ziua Nostalgică Ziua Recunoștinței. Împreună cu șosete cu șosete pentru un recurs de toamnă sever.

Gheata

Daisy Street Black Chunky a călit peste cizme de genunchi, 73 dolari

De ce este esențial

Aceasta este haina de iarna încălțăminte și perechile înalte sunt ca un strat suplimentar de căldură. Nu ajunge mult mai puțin decât aceste platforme de genunchi, așa că ți-ai tăiat ciorapi și să ajungi la stomping.

Purtați-l cu

Skinnies, jambiere, rochii, fuste, un portbagaj bun este cel mai versatil de pantofi din arsenalul tău.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *