Post-Fundraising Drabble # 2

Uite, înțeleg că sunt mâncărime, totuși este că vina mea? Nu puteți oferi cu el, suge-l, purtați o alunecare? Poți să faci ceva, sunt sigur. Spălați-mă din nou? Care pot funcționa. Nu cred că sunt mâncărime – nu încerc să te conduc cu nuci. Mi-ai tăiat eticheta – trebuia să fi ajutat, nu? Pe lângă faptul că, dacă ați pierdut câteva kilograme, cusăturile mele nu ar fi întinse atât de strânse. Spun doar, bine? Nu-mi face huffy cu mine. Nu este vina mea că ești atât de sensibilă, prințesă. Aștepta! Aștepta! Unde te duci? Ce vrei să spui, “bumbac”?

{ETA: Datorită lui Kayleen pentru link-ul!}

Oh, precum și câteva lucruri de legare înainte de a uita:

Mina a publicat instrucțiuni despre exact cum să facă ceea ce apare ca o fustă cu adevărat destul de bine și confortabilă.

Bernina a dezvăluit câștigătorii lui Diamond Odyssey! Dacă vă place arta materială … vă place arta materială, așa că ar trebui să o inspectați. Câștigătorii au primit tot felul de mașini de cusut care fac tot ce vă plimbați cu caninul … cât și eu cred că una dintre creații a fost opționată ca complot pentru un film fantezist. (Nu sunt sigur despre ultima parte.)

Oh, precum și în categoria “GRATUIT pentru bloggeri”, Nars mi-a trimis niște machiaj. (Știu, știu, a trebuit să-mi pun pe cineva.) Nu sunt un machiaj semnificativ, cu toate acestea Nars este Soooo frumos. Am primit noul mai multe (în orgasm), precum și un combo Lipgloss / Pate în Sayonara / Bucurați-vă de Turcia. Dacă îmi pot schimba Jean Godfrey-iunie pentru un moment: Wow. Am evitat întregul bandwagon orgasm al NARS atunci când era doar o roșie de pulbere, deoarece (datorită multor, numeroase experiențe incredibil de neplăcute cu compacte pulbere zdrobite), purta doar blush de cremă. Cu toate acestea, aceste lucruri, bine, face ceea ce ei afirmă. Cu o cantitate mică de strălucire – nu atât de mult încât o observați cu adevărat, este ca o doză homeopatică de strălucire – practic subliminală. Chiar mi-a făcut să arăt sănătoși în evitarea răcitorului pe care l-am avut săptămâna trecută, precum și asta a afirmat ceva. (A trebuit să o spălăm sau altfel pe cealaltă jumătate ar fi crezut că am malingering.) Lujul este, de asemenea, bun – merge într-un pic gros (deși poate fi aplicația mea inexpert), totuși ea șterge bine culoare. Am tipul de a fi furnizat pe rujul autentic, precum și în loc să depindem de aplicarea orb a Lipbalmului colorat, totuși acest lucru poate fi trotat pentru ocazii speciale. De asemenea, ei mi-au trimis ceva numit Mono Corp Show, care este un ulei de farmec ușor și multifuncțional pentru umiditatea de zi cu zi “. Miroase cu adevărat frumos, cu toate acestea nu într-un mod frumos-pentru-mine, așa că cred că cineva pe care îl înțeleg cine colectează parfumul (Hi A!) Vorba de asta. De asemenea, se solidifică sub 72 de grade, ceea ce ar face un bloc solid de congelare în casa mea delicioasă de la Chicago până când oh, aprilie. Cu toate acestea, mulțumesc, narele! Blush-ul tău mi-a modificat viața sau cel puțin mentalitatea mea față de produse cu “orgasm” în numele lor!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Viața secretă a rochiei # 14march 27, 2008with 80 comentarii
Am crezut că ar trebui să cunoști în memoria 20, 2007
International WAst O zi de rochie 2009 – Astăzi! 29 octombrie 2009 Cu 83 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *