Sandala perfectă de vară a lui Sarah Flint

Sarah Flint’s Perfect Block Sandal

Sandala, folosită chiar aici în aur, cu toate acestea, oferită în alte patru culori, este pantoful de vară adecvat pentru aproximativ 7.239 de motive. Aici, îl folosesc cu noua mea floare preferată pentru vară, total cu bandă de cap, deoarece … ei bine, eu sunt, precum și, uneori, rădăcini de carantină sărace apar oamenilor mari, oricum mă daud. Sandala perfectă a blocului Sarah Flint este un pantof extrem de flexibil, care funcționează complet cu rochii elegante (și pantaloni!) Cu lungimi diverse, cu toate acestea, într -un fel, poate fi îmbrăcat magic cu perechea preferată de pantaloni scurți, fără a sări o bătaie. Îmi place și un moment de aur pentru vară, întrucât merge cu, în mod legitim, la fel de bine, precum și cu adevărat nu cred că sezonul de sărbători merită să asigure să solicite toate accentele metalice distractive.

Un alt motiv pentru a -i plăcea Sarah Flint, precum și destul de mult online în pantofii ei, este opțiunile. De ce să producem un pantof perfect, precum și să fii ca … terminat? Nu, nu – Sarah Flint produce pantoful perfect, precum și atunci vă asigură că îl puteți avea orice tip de metodă doriți, cu orice tip de ținută pe care o doriți, oferindu -l și într -o gamă de dimensiuni de călcâi! Aici, folosesc opțiunea inferioară de 30 mm, cu toate acestea, este oferită, de asemenea, în 60mm, precum și 90mm pentru o ținută mai elegantă sau cu adevărat dacă ai chef să fii mai înalt astăzi.

Sandal Sarah Flintperfect Block 30

Sandalie de vară impecabilă

Există și alte mișcări înțelepte structurale cu pantofii Sarah Flint, în general, în special în acest sandale gata de vară. În stilul strălucitor la care asistați chiar aici, se află o cutie de degete lărgită (fără squishies, mulțumesc!), Suport anatomic arc, 6 mm de căptușeală suplimentară pentru picioare (mulțumesc), precum și o cataramă practică cu elastică ascunsă, astfel încât să nu donați ‘ Trebuie să aveți un dezacord cu pantofii pentru a le pune mai departe. Nu există cu adevărat niciun detaliu care a fost trecut cu vederea.
Există o atenție pentru pantofii Sarah Flint pe care nu le descoperi cu adevărat în perechea dvs. tipică. Mai ales pentru cei care preferă stilul tradițional, acești pantofi sunt o investiție înțeleaptă, deoarece înțelegem că le putem purta (confortabil!) Sezon după sezon. Sunt lipsite de vârstă, precum și dezvoltate pentru a dura, pe care le apreciez cu adevărat ca cineva care are planuri uriașe pentru veri viitoare care nu includ carantine, mulțumesc.

Sandal Sarah Flintperfect Block 30

Mulțumesc lui Sarah Flint pentru parteneriat pe această postare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *