Jumpin ‘

Sunt aproape * făcut cu obsesia mea 8728 (aproape – rămâi tuned). Am început acum să mănânc în jurul unui pic cu conceptul de jumperi, pentru iarna (sau din ceea ce trece de iarnă, în California). M-am uitat la Momspatterns pentru o anumită inspirație:

și

Și, bineînțeles, cred că mă pot întoarce la obsesia de anul trecut, bunul nostru prieten Heidi, sau chiar acest model de bucurie similară:

Deși sunt înspăimântat că poate ceea ce mă trage cu adevărat spre acest model este de buzunar, pe care aproape că aș fi la fel de bine leneș. (Și abilitățile ei cu ușurință remarcabile cu lichid – la vârsta de 40 de ani este atât de târziu pentru mine să stăpânească asta? Vreau să spun că nu merge bine cu ochelari …), precum și că armhole este un pic adânc pentru mine … chiar și pentru mine … Cu cămăși de tee sub ea, poate arăta ciudat.

Sunt, de asemenea, McCalls 5927, care are o evaluare excelentă la Gazillion pe modelul Patternreview – inspectați această rochie superbă și imagine din Eugenia:

Este orice altceva care să creadă jumperi? Sau mergeți dincolo de stadiul “gândirea” la stadiul “Efectuați”? Dacă da, ce modele folosiți?

[Jen conduce niște vânzări excelente în următoarele două săptămâni … deosebit de mare dacă utilizați Amex, de la o săptămână de la Sâmbătă este “Small Service Saturday” – dacă utilizați o carte AMEX înregistrată la un serviciu mic, sâmbătă, 26, puteți Ia 25 de dolari înapoi. Detalii sunt aici. Înainte de atunci, utilizați codul “Gobble” pentru a economisi 15% toată luna …]

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

CROWSOURCING COLOR CHOICESJULY 9, 2008
Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii
Frica de preocuparea de eșecuri 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *