Până jocul de pantaloni scurți cu aceste costuri de instagram

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

De pe strada la plajă, pantaloni scurți sunt un go-to-vara. În timp ce puteți descoperi acest caplu de vreme caldă într-o gamă de culori, precum și stiluri, ele pot fi complicate pentru a purta elegant – fără a cădea în pantaloni scurți și-t rut, adică. Dacă vă luptați să puneți împreună echipamente fascinante, precum și a unor pantaloni scurți inovatoare, suntem aici pentru a vă ajuta. Inspirați-vă de aceste distracții, precum și de o sumă la modă se uită pe Instagram.

5 costume de scurgere pentru copiere

1. Shorts cu Kimono

https://www.instagram.com/p/bihxmwpn5rk/?taken-by=aylin_koenig.

Fiecare doamnă are cel puțin o pereche de pantaloni scurți denim în dulap. În loc să arunce o tee fundamentală, ajungeți la un kimono modelat. Purtați un rezervor de stocare neutru color dedesubt pentru a păstra focalizarea pe Kimono, precum și adăugați detalii suplimentare în tipul de bijuterii, o eșarfă purtată pe braț sau o pungă de semnătură. Puteți chiar să luați o pereche de foarfece acelor pantaloni scurți pentru a le oferi Hemline unele fringe suplimentare.

2. Shorts cu modele mixte

https://www.instagram.com/p/bih8jiggq0r/?taken-by=Andicsinger.

Acest aspect următor este super-chic, precum și simplu de replicat. Când din nou, acest costum este ancorat de către pereche de pantaloni scurți de denim. Tuck într-o cămașă dungată cu mânecă lungă, precum și o centură de sport cu un model diferit în jurul mijlocului tău. Modelele contrastante din aceeași gospodărie de culoare arată fabulos creativ.

3. Shorts cu cardigan deschis

https://www.instagram.com/p/bipp09lnc-m/?tagged=shortss.

Pentru acele comutați de dimineață mai rece, o acoperire ușoară ca acest cardigan crescând cu praf este perfectă. Acest strat elegant se pare, de asemenea, include o pereche de pantaloni scurți de lenjerie cu arc, precum și un Polka Dot Cami. alunecați pe o pereche de sandale de legătură, precum și aspectul dvs. este complet.

4. Pantaloni scurți cu blazerul de verificare

https://www.instagram.com/p/bfef9njh940/

Acest aspect include o serie de piese pe care nu le-ați tras în mod normal împreună. Tee grafice în mod liber, ascuns în pantaloni scurți de denim, se simte ca o tinuta unui adolescent rebel. Dar, ridicându-l cu un blazer structurat ridică ansamblul la starea femeii de modă. Adăugați un ceas, precum și unii cercei încurcați pentru un impact și mai mare.

5. Shorts cu design floral

https://www.instagram.com/p/bzuwhaxbpng/

Dulce și simplu, acest costum de pantaloni scurți este o adunare minunată, feminină la primăvara dvs., precum și dulapul de summertime. Recreează acest aspect degajat de sporting o pereche de pantaloni scurți cu model floral, cu un solid de top rezervor de stocare sau ștreangul într-o culoare complementară. să păstreze restul de tinuta simpla cu doar o bratara sau colier.

Primăvara este în sfârșit aici! De ce să nu se bucure de ea prin adăugarea câtorva piese noi pentru colecția ta? Aceste elegante arata Instagram sunt ultra-chic precum și la fel de simplu să recreeze pe un buget. Cum arată noua vei încerca în această vară?

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *