Stilul de amplificare a dispoziției Când nu poți purta mult mai mult loungewear

Mi-ai vazut-o pe Sporting Corpului ELROY V-Neck pulover de cataramă înainte. Există un motiv pentru care l-am cumpărat într-o altă culoare. (Multe motive, TBH.) Este un pulover esențial în orice dulap datorită tăierii sale clasice-dar contemporane. Și faptul că nu este prea greu, și nu prea este prea ușoară că mă pot încânta cu pantalonii de vară și lână în timpul iernii. De asemenea, aceasta este cea mai fericită nuanță de neon roz. Am vorbit despre cum purtarea culorilor luminoase este un turbo ilost imediat pentru starea mea de spirit.
În general, eticheta privată a lui Intermix este una pe care într-adevăr nu o puteți dormi. Punctul de calitate și preț este remarcabil. Îmi place cât de multă atenție a fost plătită detaliilor, flexibilității și longevității. Fiecare piesă pe care o achiziționați este una pe care o puteți purta pentru totdeauna – în special acest pulover elroy. Acesta vine în cea mai spectaculoasă gamă de culori. Și după cum puteți vedea, are acea tăiere ideală, ușor tăiată, care este ideală dacă purtați o mulțime de funduri de înaltă talie. vorbind despre…

Intermixelroy V-gât pulover cașmir

Intermixfrancesca pantaloni cu picior larg

Oscar de la Rentantularoque Pearl Hammered Cercei de aur

Versatil larg-picior
Pantalonii pe care îi port aici sunt pantalonii lui Intermix Francesca, cu detalii de margine, buzunarele de patch-uri frontale și o înălțime ridicată. Natura ușor tăiată a puloverului Elroy se îndreaptă într-adevăr bine să împerecheze cu o talie înaltă, pe măsură ce eliminați orice midriff neintenționat și, de asemenea, nu se termină cu o mulțime de țesături foarte voluminoase în jurul taliei dacă vrei să faci un mic Tuck în față. Deținerea unui pantalt alb versatil care vă poate duce la muncă și dincolo de el este, de asemenea, doar o mișcare cu adevărat încrezătoare de primăvară. Nu spun ca un copil să mănânce căpșuni în poala ta în acea zi, dar o relocare înțeleaptă totuși.

Toată lumea pe care o cunosc și lucrează cu ma văzut doar de la talie în ultimele două luni. Așadar, am crezut că am înfășurat lucrurile cu acești cercei de aur și perle de perle. Fără îndoială, voi purta acești clasici de ani de zile. Dar cel mai bine acum, sunt cu siguranță accesoriile mele de carantină preferate.

Intermixfrancesca pantaloni cu picior larg

Oscar de la Rentantularoque Pearl Hammered Cercei de aur

Intermixelroy V-gât pulover cașmir

Când ai o zi în jos sau vederea transpirației tale nu mai este o primire, îți spun … să te îmbraci. Există esențiale lustruite care sunt încă confortabile de purtat, care vă împiedică fără efort să priviți productivi și mai puțin ca cineva care nu și-a părăsit canapeaua timp de trei zile. Nu-mi spuneți canapeaua pe care am spus-o, suntem destul de aproape.
Intermix are o vânzare rapidă a flash-ului cel mai bine până acum, de joi, unde puteți găsi piese de designer fantastice, inclusiv Collection Intermix și piese exclusive, în vânzare pentru un extra 50% din reducerea prețurilor deja marcate! I currently have this, this and this in my shopping cart. check out much more of my sale favorites below!
I hope everyone is staying safe and healthy, and embarking on smart spring style in the best ways that we can. 

INTERMIXElroy V- Neck Cashmere Sweater 

INTERMIXFrancesca Wide-Leg Pants

OSCAR DE LA RENTABaroque Pearl Hammered Gold Earrings 

INTERMIX Sale Picks!

Thanks to INTERMIX and ShopStyle for partnering on this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *