Erori frecvente pentru a evita … Photoshop-înțelept! Partea a II -a

Puteți ține cont de prima parte a acestui articol, în care am vorbit despre subiecte care sunt exact cum au fost folosite abilitățile mele digitale pentru a fi, precum și exact cum să faci lucruri specifice în Photoshop ar face oferte mari de ochi Bleed dezaprobator. Urmează a doua jumătate a acestui articol obligatoriu, unde vă voi arăta 5 mai multe metode în care intenții mari se pot transforma la rezultate extrem de greșite.

6. Lucrul la rezoluții scăzute.
Poate verifica a fi cea mai proastă durere de cap atunci când alegeți să adăugați câteva detalii, precum și observați 1px curat concediu cu adevărat greoi. Și, mult mai important, dacă munca dvs. trebuie să fie pregătită pentru imprimare, trebuie să lucrați la rezoluții mari, precum și la cel puțin 200 DPI.

7. Utilizarea impactului emboss/cheesy asupra textului.

Photoshop-înțelept
Am înțeles că mi -am specificat deja punctul de vedere despre utilizarea slabă a filtrelor, cu toate acestea, am cerut să anxietatea acestui element. Textul care are unele impacturi „stoc”, cum ar fi Emboss în multe situații, arată cu adevărat amator, precum și neprofesional; Dacă înțelegeți ce faceți, precum și impacturile integrate, transformați -vă textul în miere de scurgere, să spunem, bine, utilizați -le. Altfel, preveniți -le.

8. Nefiind un contrast suficient în combinația dvs. în cumpărare pentru a separa diferite părți ale proiectării/ilustrației.
Photoshop-înțelept
Acesta este mult mai mult o eroare de design/colorare mult mai mult decât strict o greșeală Photoshop. De asemenea, cred că nu are riscuri să afirm că culorile diferitelor materiale dintr-un tablou/design trebuie să fie diferite în cumpărare pentru a face lucrurile simple de distins. Cu excepția cazului în care piesa dvs. are nevoie în special de lucruri care se îmbină între ele sau condiții speciale de iluminare.

9. Instrument Smudge.
Nu. Serios, cezi să experimentezi foarte mult cu acest instrument în Buy pentru a obține un rezultat respectabil, altfel lucrurile vor părea doar că au fost încețoșate în toate locațiile greșite, precum și … Smudged. Cu toate acestea, este fantastic pentru a face flăcări!

10. Lăsați plug-in-urile să vă facă treaba.
Este leneș. precum și în multe situații vor crea un compromis: nu veți obține ceea ce vă așteptați să vedeți, precum și luați în considerare că nu doriți să o faceți, metoda dificilă pe care o veți accepta doar o parte din Lucrările tale de artă nu arată ca și cum ai dorit -o, așa cum ai făcut nimic în acest sens. La fel ca orice alt element al Photoshop, metoda face perfectă, așa că, chiar dacă nu este opțiunea pentru toate, este posibil să fiți capabil să obțineți ceea ce doriți de la un plugin. Doar nu vă lăsați leneși!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *