Oprire cumpărare exfoliante costisitoare! utiliza Acest DIY Exfoliant în loc

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Trebuie sa exfoliati pielea, cel puțin atunci când o săptămână – sau de două ori, dacă aveți timp. O mare Exfolierea face simt pielea cat si luminos arata precum și îmbunătățește cu adevărat funcționalitatea dermei tale. Sau, în termeni de nespecialist, exfolierea face pielea face sarcina mai bine.

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

nixes exfoliant built-up machiaj precum și reziduuri de produs în timp ce îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, care sunt doar atarnau pe suprafața pielii. Aceasta, la rândul său, face ca pielea să apară mai strălucitoare precum și mai sănătos. Este, de asemenea, scade probabilitatea unei scăderi în neașteptat de temut dl comedon.

Goldfaden MD Doctor Scrub avansat, $ 98 Spacenk.com

Acum, preocuparea este, ceea ce este cel mai simplu / mai ieftina metoda de a exfolierea munca în rutina de ingrijire a pielii? Ei bine, s-ar putea cheltui 100 $ pe chestia asta. Cu toate acestea s-ar putea face, de asemenea, un do-it-yourself se confruntă cu frecarea cu ingrediente ai deja ședinței în jurul valorii.

Do-It-Yourself Exfoliant Rețetă

Astăzi combină pentru frecat DIY fata de trei ingrediente de cafea, miere de albine precum și bicarbonatul de sodiu:

Cafeaua miroase fabulos precum și funcționează ca un exfoliant.
Mierea este un antioxidant natural care curăță, protejează precum și hidratează.
Coacerea sifon exfoliaza precum și luminează pielea.

Cum sa: cafea cat si Bicarbonat de sodiu Scrub

1. integreze ingrediente

Se combină părți egale de cafea, miere de albine precum și bicarbonat de sodiu. Am folosit o lingura de fiecare, cu toate acestea se poate dubla sau tripla reteta. stoca frecarea cu fața într-un container etanș timp de până la o săptămână în frigider.

Sfat: utiliza miere regională. Este doar ceva mult mai costisitoare precum și suporturi probabile de mici afaceri / independente.

2. aplică scrub pentru fata curata

Eliminați toate machiaj, protecție solară, loțiune, etc de pe față. Nu se usuce. aplică dvs. DIY frecarea feței precum și-l masaj în piele timp de cel puțin 45 de secunde. lasa-l stabilit pentru trei până la cinci minute.

Indicație: Dacă aveți copii, colegi de cameră, o altă jumătate sau chiar un animal de companie, acum este cea mai bună șansă de a le speria cu fața lipicioasă.

3. Se clătește precum și uscat

clătiți cu grijă frecarea de pe fata cu apa calduta precum usuca. respectă cu ser preferat faciale sau crema pentru a bloca în umiditate.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *