Ducesa în brandurile britanice pentru RAF vezi

Ducesa din Cambridge a revenit astăzi la angajamentele publice, făcând un a se vedea Raf Brize Norton, un Airbse Nord-Vest de Londra.

Un videoclip al ducesei care sosesc prin Simon Perry a oamenilor.

O salută pentru ducesă. Mai mult de la BBC:

Catherine a vizitat RAF Brize Norton, precum și a vorbit cu cele incluse în Pitting Funcționare, care au văzut mult mai mult de 15.000 de persoane, inclusiv aproximativ 2.200 de copii, au aerisit din Kabul în luna august.

Mai mult de 850 de persoane au sosit la baza RAF din Oxfordshire luna trecută.

Un glob de raf, chiar înainte de plecare de la terminalul de zbor Kabul la sfârșitul lunii august.

Mai jos, sosiri la baza RAF.

Mai mult de la povestea de e-mail de zi cu zi a Rebecca English.

Flata completă a aeronavelor de transport RAF Norton a zburat în jurul ceasului pentru a sprijini evacuarea, inclusiv un zbor record pentru un glob de raf C17 care a transportat 439 de pasageri din Kabul.

Mai jos, muncitorii RAF cu evacuați la aeroportul Kabul.

Palatul Kensington a remarcat într-o comunicare de știri Aceasta a fost cea mai mare operațiune de ajutor umanitar în mult mai mult de 70 de ani.

Lucrătorii RAF au lucrat alături de Marinele Regale, precum și armata în timpul operațiunii. Ei au fost, de asemenea, asistați de autoritățile regionale, precum și organizațiile de ajutor din Afganistan, precum și în Marea Britanie în timpul procesului. Mai jos, lucrătorii Royal Marinei, dând apă la Aeroportul Kabul.

Ajutând la obținerea unui copil stabilit după sosirea în Marea Britanie.

Mai jos, membri ai Brigăzii de Afaceri Air, în timp ce au aterizat la RAF Brize Norton pe 29 august. Acestea au fost unele dintre forțele armate finale britanice de a se întoarce din Afganistan.

Astăzi ducesa sa întâlnit cu Aircrews RAF, precum și medicii care au lucrat la aerul din Afganistan.

În interiorul uneia dintre avioanele Globemaster de la RAF.

Din acoperirea telegrafului:

Comandantul Wing Bailey a reamintit lupta de “emoții, precum și provocările echipajelor care aterizează pe un aerodrom care a fost depășit de oameni”, precum și împărtășiți taxa pe care operațiunea a luat-o pe cei implicați. El a descris exact modul în care ducesa era interesată de discuții “despre oameni”, adăugând că a vrut să înțeleagă despre “experiența din spate a avionului, încercând să fotografieze ceea ce a fost ca 460 de oameni în ce stare au fost înăuntru S-au simțit, vorbind despre copii, care păreau să se conecteze cu ea. Fiind capabil să atingă cel mai bun lucru este o artă. ”

Ea a petrecut de asemenea timp cu civili, precum și voluntari care au lucrat la crearea unui centru de repatriere. Mult mai multe despre conversațiile lui Kate din povestea acestei persoane:

Comandantul Wing Calvin Bailey, polițistul care a comandat 70 de escadrioni, a declarat că a vrut să audă bărbații tineri de aer, precum și povești de femei – ceva care îi va ajuta să facă față efectelor obiectivului de grabă pe care au trăit-o.

“Ei vor să-și spună povestea lor. Vor să spună: “Este greu. Am facut asta. Aceasta este ceea ce mă simt fericit. “La fel ca și ei le-a dat asta astăzi”, a declarat comandantul Wing Bailey oamenilor de la RAF Brize Norton. “Ei erau atât de importanți. Pe lângă noi, există o mare parte din catharsisul necesar. Ne cerem să împărtășim povestirile noastre, precum și dorința de a le scoate. La fel de bine, ceea ce înseamnă că mass-media ne permite să faceți ceva – deoarece înseamnă, pentru ei, părinții lor le vor vedea în știri în seara asta, precum și auzi poveștile lor. A fost neprețuit. ”

Unul mult mai citat din piesa oamenilor lui Simon Perry.

Și Sergentul de loadmaster Mark Curtis, care a fost în taxă de evacuați în avion, adăugat la evenimentul de astăzi: “Pentru a satisface ducesa, precum și pentru ca ea să fie atât de interesată, precum și angajați cu poveștile noastre a fost strălucitoare. Servăm regina noastră, țara noastră, familia regală. Pe lângă faptul că, cu siguranță, să aibă acel nivel al “sefului”, precum și să vă bătuți pe spate pentru munca dificilă a fost uimitoare “.

Și din povestea telegrafului de către Furness Hannah.

Corporale Man Watts, a cărui sarcină a inclus asigurarea că zborurile au rămas în siguranță, au spus ducesa stresului și anxietății pe fețele afganilor pe care le-au salvat.

Watts, care au făcut șapte zboruri către Kabul, ia spus Duchess: “Nici unul dintre ei nu a văzut un jet de forțe armate înainte. Adrenalina a fost cu adevărat pompare pe măsură ce le-am primit. Apoi, de îndată ce eram în aer, precum și am ajuns la altitudine, tocmai s-au prăbușit “.

La întrebat: “Au înțeles ce a fost planul? Ar fi trebuit să fi fost întrebați o mulțime de întrebări, cum ar fi: “Ce se întâmplă în continuare?”

Mulți cititori își vor aminti munca lui Kate cu satul de caritate din Marea Britanie, o bancă infantilă care oferă necesități familiilor din Marea Britanie. Organizația a fost foarte inclusă în Cdonații pentru refugiați. mult mai mult de 2000 de evacuați sunt copii.

Descoperim mult mai mult din această poveste din Londra.

Fiecare pachet de suport conține un set de pijamale, două perechi de pantaloni, două vârfuri, un jumper, două perechi de chiloți, precum și șosete, o vestă, precum și un strat pentru fiecare copil, precum și scutece, un pachet de articole de toaletă, un pachet de articole de toaletă pachet de activitate, precum și unele jucării.

Emma Gibbs, 41, care lucrează pentru micul sat, a spus: “Unii dintre voluntarii noștri au fost mutați la lacrimi de către copii care aducea jucăriile lor prețioase – un tânăr băiat adus în bâtul său preferat de cricket, precum și a spus că dorea ca un tânăr afgan am.”

Mai jos, animalele umplute, precum și un mesaj “Bine ați venit în Anglia” donat la micul sat.

Alte caritate din Marea Britanie acceptă donațiile includ Crucea Roșie Britanică, precum și bun venit Bine ați venit.

Ducesa care semnează o comemorare a vederii ei (cred că).

Acum, pentru privirea noastră la ceea ce a purtat Kate pentru angajamentul de astăzi.

Era într-un blazer Reiss, nu am văzut anterior. Stilul Larsson (£ 285) este un stil dublu-breasted, realizat dintr-un amestec de lână / acrilic texturat.

Stilul dublu-breasted are un buzunar de bilet deasupra buzunarelor de patch-uri, lapeluri de top, precum și o singură ventilație din spate.

Jacheta este oferită la Bloomingdale (540 $), în dimensiuni restrânse la Johnlewis, precum și la Fenwick. Sub blazer, ea purta-o “Blinky Bloky” (£ 440 / $ 590) de Moda Goat. Am văzut foarte întâi că purtând bluza înapoi în 2016.

Piesa este de 100% mătase, cu gât rotund, precum și mâneci pline. (Eticheta se numește acum Jane Atelier.) Arăta ca ducesa a repetat pantalonii UFO Navy văzută la mândria Premiilor Marea Britanie din noiembrie anul trecut (Centrul). Inițial, am crezut că au fost perechea de jigsaw (fotografie dreapta) purtată de mai multe ori, totuși astăzi nu arată mult mai mult ca perechea OZN atunci când văd imagini una lângă alta.

A purtat o geantă nouă (la noi), stilul Mini Holly (343 dolari) prin Tusting, o etichetă britanică.

Fabricat în Anglia, sacul este un stil inspirat de anii 1950, care măsoară aproximativ 9 “x 5”. Este din piele, precum și vine cu o curea detașabilă. Numeroase datorită Embyed Egyed Emily pentru jachetă, precum și ID-urile sacilor, împreună cu Middleton Maven, precum și dulapul lui Kate pentru a observa bluza Binky.

Ducesa a adus-o înapoi pompele lui Emmy London Josie în Suede Navy cu un călcâi ciudat.

Și ea purta cerceii cu discuri de aur (81 de dolari) de toate stelele care se încadrează.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pentru cei care nu au auzit știrile, frământarea lui Duchess sa căsătorit cu logodnicul Alizee Theveet acest weekend trecut. Groomul a împărtășit știrile pe această imagine în acest weekend pe contul său Instagram. Mai jos, imaginea împărtășită pe Instagram.

Și legenda care însoțește fotografia.

Rebecca Engleză a Mailului de zi cu zi a raportat că întreaga gospodărie Cambridge a participat la evenimentul de nuntă din sudul Franței.

Este fantastic să vă întoarceți! O solicitare rapidă la postarea de astăzi: vă rugăm să vă abțineți de la orice tip de comentarii politice legate de operațiunea Afganistan. Vă vom lăsa cu o imagine mult mai mare din angajamentul de astăzi.

104save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *