Glorious după nume, glorios de natură

Această rochie este prezentată (pentru doar 85 de dolari!) La Vintage glorioasă (faceți clic pe imagine pentru a merge la, precum și a vedea mai multe poze din această rochie). În ciuda unui site web îngrozitor (și am făcut câteva site-uri web îngrozitoare în timpul meu, nu credeți că nu am), Gloria are niște lucruri minunate, cum ar fi această rochie, precum și merită timpul tău. De asemenea, ea ia imagini minunate, ceea ce face pentru navigarea săracă orice tip de zi a săptămânii.

Această rochie este lungă, cu pliuri minunate, precum și o imprimare antidepresivă. Aproape că am cumpărat un material extrem de similar, ușor mai puțin, săptămâna trecută, eu însumi. Poate că pot să mă simt toamna care se strecoară, precum și încerc să mă țin strâns în vara cu ambele mâini? Nah, asta nu putea fi. (Este la fel de fierbinte, pentru un singur lucru.)

Lucruri pe care îmi place despre această rochie (în afară de țesături): gâtul vee profund; trupa de midriff; fusta lungă; precum și manșetele foofy (va trebui să mergeți la site pentru a vedea ultimele două). Dacă aș fi fost doar câțiva centimetri mai înalți, aș trage declanșatorul, precum și cumpăr acest lucru.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Prima rochie, precum și ultima rochie de 12, 2008
Mai multe pansament de cascadorie: Rochie de cuvinte încruciva # 2march 19, 2008
O rejogerie, precum și o declarație a principiului 15, 2008with 214 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *