Kate ia ancheta primelor ani în Irlanda de Nord și Scoția

Ducesa a făcut două angajamente neanunțate astăzi. A început ziua în piese casual pentru o vizită în Irlanda de Nord.

NOTĂ: Pentru o cerere cititor, oricine ar trebui să fie informat cu o fobie de șarpe, există o acoperire a ducesei cu un șarpe în post.

Aici vedeți baroneasa Carrickfergus, deoarece Kate este înscrisă în Irlanda de Nord, fiind întâmpinată de primul ministru Arlene Foster la aeroportul orașului Belfast.

Oglinda raportează că “ducesa din Cambridge a sosit în Irlanda de Nord la amiază astăzi, întâlnindu-i pe copii și animale mici, în timpul unui tur cu ghid al fermei deschise în Newtownards, lângă Belfast”.

Ark Open Farm a fost deschisă “înapoi în 1990 ca una dintre primele ferme deschise din Irlanda de Nord specializată în rare rare de animale de fermă. De-a lungul anilor am adăugat la colecția noastră, precum și dezvoltarea facilităților noastre pentru a include zone de joacă interioare și în aer liber, plimbări cu quad & tractor și o pădure de basm foarte rece.

Copiii din două școli de grădinițe diferite au fost astăzi la fermă.

Kate a petrecut timp cu copiii.

A întâlnit niște animale foarte interesante.

Inclusiv un cobai.

Și o reptilă numită Sophie.

Mai multe de la o poveste zilnică de oglindă:

Kate a fost lăsat uimit când a ținut reptile galbene palide pe nume Sophie la ferma Open ARK din Newtownards, mărturisind că a fost prima dată când a luat-o.

Ținându-și brațele, ducesa a remarcat: “Ești sigur că e în regulă? Dumnezeule. În nici un caz, “înainte de a adăuga:” Există o modalitate de ao ținea? Wow, uită-te la asta.

Ea a cerut un tânăr lângă ea: “Vrei să atingi șarpele?”

Kate a adăugat: “Are cea mai incredibilă piele. Aceasta este prima dată când am ținut vreodată un șarpe de genul asta. cat de tare e asta?”

Cred că această fotografie a fost luată după Kate legată de Sophie.

Călătoria face parte din munca primelor ani a lui Kate.

Ducesa continuă să promoveze promovarea celor 5 anchete de întrebări mari despre copilăria timpurie.

O perfecționare pe sondaj prin acest salut! poveste:

Ducesa a lansat luna trecută un sondaj on-line de landmark, “5 mari întrebări pe cele sub cinci ani”, care are ca scop să scoată o conversație pe scară din Regatul Unit privind ridicarea următoarei generații și va dura până la 21 februarie. Kate a vizitat deja Birmingham, Cardiff, Woking și Londra pentru a efectua angajamente în legătură cu lansarea.

Kate a vorbit cu părinții, bunicii, îngrijitorii și alții despre studiul și munca ei timpuriu de ani.

Rapoartele lui Hannah Furness în telegraful pe care Kate “a vorbit cu mamele și părinții despre gândurile lor privind ridicarea următoarei generații. “Există o mare presiune asupra părinților să se simtă ca și cum trebuie să facă acest lucru singuri, dar într-adevăr este toată lumea”, a spus ea. Mai jos, Ducesa dezvăluie o placă care marchează vizita și cea de-a 30-a aniversare a fermei.

Ducesa a călătorit apoi la Aberdeen, Scoția, unde ea este decorată ca o contesă a Strathearn.

Ea a petrecut timp la o cafenea de mușcătură socială, care oferă asistență celor care se luptă cu lipsa de adăpost.

Bitea socială operează un număr de cafenele. Organizația poate suna familiar cu unii cititori; Ducele și Ducesa din Sussex au vizitat Café-ul Edinburgh în februarie 2018. Aici este un videoclip rapid al sosirii lui Kate la Cafenea.

Mai multe despre mușcătura socială de pe site-ul organizației:

Astăzi, Academia noastră de mușcătură socială permite angajarea persoanelor afectate de lipsă de adăpost (32 în 2018) și sprijină, de asemenea, persoanele fără adăpost pentru voluntar (45 în 2018).

Distribuim mai mult de 140.000 de articole de alimente sănătoase gratuite prin intermediul cafenelelor noastre în fiecare an și evenimentele săptămânale de cină socială conectează 400 de persoane vulnerabile în fiecare săptămână cu alimente, sprijin și oportunități. De asemenea, avem un restaurant, Vesta Restaurant & Bar, numit anterior “Acasă”, care a fost deschis în 2016 și care oferă mese săptămânale pentru 40 de persoane care se confruntă cu lipsa de adăpost și sărăcia alimentară, precum și oportunitățile de formare pentru angajații noștri susținuți.

Mai jos, Kate cu co-fondator al mușcăturii sociale Alice Thompson.

De la piesa lui Hannah Furness din The Telegraph:

Ducesa a cerut muscatura socială Co-fondator Alice Thompson: “Ați găsit exemple despre modul în care copilăria unei persoane le-a afectat, conducându-le la locul în care sunt acum?

“În mod evident, vedeți o mulțime de probleme aproape, oameni care vin în cafenea pentru a ajunge să ajungă afară și îi ajuți.

“Este un lucru foarte mare de a putea face acest lucru și de a înțelege povestea tuturor și călătoria pe care o fac”.

Doamna Thompson a spus: “Oh, absolut, este un factor atât de masiv în ceea ce vedem în munca noastră și vedem atât de multe dintre aceleași modele care au apărut tot timpul”.

Mai mult de la înregistrarea zilnică a Scoției:

Kate a vorbit personalului și clienților despre experiențele lor de lipsă de adăpost și cât de greu în primii aniși-au format viața, precum și stigmatul pe care le-au confruntat.

În conversație, ea a spus: “Nu este vorba despre oa doua șansă, este vorba despre găsirea unei prime șanse”.

Ea a adăugat: “Uneori sunt lucrurile simple, cum ar fi ideea de a asculta oamenii.

“Este bunătatea comunităților ca aceasta, care într-adevăr face o diferență”.

Era în mod clar angajată de conversație.

Kate vorbind cu un domn numit Richard Bradley Anderson și o femeie neidentificată care arată ca un angajat al café.

După ce a vorbit cu oamenii despre proiectul de ani de ani și 5 întrebări mari, Kate a petrecut puțin timp în bucătărie.

Ea a ajutat Matt Thomas să facă Wraps de pui, un articol popular la cafenea.

Mai mult de la înregistrarea zilnică:

Membru de personal Matt Thomas, 49, care a fost fără adăpost acum cinci ani, dar acum lucrează în cafenea cu normă întreagă și are o casă permanentă, a arătat cum să facă o folie de pui, glumă: “Te poți întoarce și mă poți ajuta mâine”.

Au vorbit despre modul în care muscatura socială la ajutat pe el și pe alții care se găsesc fără adăpost.

Dl Thomas a spus: “Te-a făcut să te simți foarte mult la ușurință foarte repede. Ea este foarte interesată de tine ca persoană și afli de a afla ce este experiența ta.

Kate sa alăturat tuturor pentru o fotografie de grup.

Acum, pentru privirea noastră la ceea ce a purtat Kate pentru angajamentele de astăzi, începând cu ansamblul Irlandei de Nord.

Ducesa a adus înapoi jacheta ei de apărare de către Barbour. Jacheta ceară este căptușită în bumbacul tartan, are patru buzunare din fila frontală, epaulete de umăr, un guler de stand cu căptușeală, cu fermoar frontal.

Barbour a lansat o versiune actualizată a sacoului de apărare; Acum este disponibil pentru preordonarea la SAKS ($ 450) cu o dată de expediere de 1 martie așteptată.

În unele fotografii, puteți vedea că Kate a purtat jacheta lui Hawker “Hawker” (79,95 €, aproximativ 87 de dolari la ratele de schimb de astăzi) sub barbour ei. Au existat întrebări despre acest lucru pe FB; Ambele piese sunt ușoare și nu ar oferi multă căldură.

Jacheta ușoară este 100% nylon căptușită în nailon; se îndoaie cu ușurință într-o dimensiune mică, ambalată.

Se pare că ducesa purta o broască țestoasă de colecție pură, gâtul cașmir al mărcii (175 dolari) în albastru de porumb. Piesa este de 100% cașmir cu un guler cu nervuri, manșete și hem.

Piesa este, de asemenea, lavabilă la mașină. Îl arătăm la site-ul Pure al colecției, dar este de asemenea oferit la John Lewis (£ 125). Kate este mulțumită lui Bojanana și Dulapul Royal Kate pentru acest ID! (Am adăugat câteva replikați rapizi aici.)

Pentru angajamentul Aberdeen, Kate și-a schimbat jachetele de barbour și se păcălesc pentru o bucată pe care am văzut-o înainte, haina “Delaney” de Reiss. Delaney a fost purtat mai întâi pentru un angajament din decembrie 2013 la Hospice pentru copii de fotografiere. Este din colecția AW 2013 a etichetei.

Din descrierea noastră a îmbrăcămintei: “Vitrinele Delaney care se potrivește și silueta de flacără Kate este atât de îndrăgită, în liniile curate și personalizate pe care îi place. Piesa este construită cu mai multe gâști, darts de cot, și ceva puțin suplimentar, o înflorire pe care o vedem frecvent cu ducesa: în acest caz, este punctul triunghiular de interes în partea din spate. Există, de asemenea, buzunare fante pe front. Reiss descrie culoarea ca gri rece, iar îmbrăcămintea este un amestec de lână și poliamidă cu o căptușeală raională. ”

Kate a accesat cu cizme de ciucuri ale lui Penelope (475 USD) în Concerce Brown Colorway.

Bocancii sunt tăiate aproape de gleznă, au un detaliu scoicat la panoul ZIP și o ciucurie din piele pe tracțiune cu fermoar, precum și o talpă de cauciuc a poruncii Goodyear a reluat. Acestea sunt în vânzare în Brown timp de 20% reducere la John Lewis (£ 379, aproximativ 490 de dolari), și la îmbrăcămintea țării.

Cu mulțumiri unui comentator anonim pentru vârf, există o poveste în telegraful de astăzi intitulată: “De ce ducesa lui Cambridge a avut aceste cizme în dulapul ei timp de 16 ani”. Din acea piesă:

În cea mai mare parte, moda este un mediu fictiv. Ceea ce este rece și de-momentan într-un sezon pare a fi următorul următor, lăsându-ne pe o banda de alergare perpetuă de a cumpăra tot mai multe “lucruri” într-un efort de a simți Au Courant.

De aceea merită acordarea unei atenții la ducesa lui Cambridge, o femeie rară în ochiul public care este sărbătorită pentru stilul ei, totuși investește cu atenție, cumpărând capse de garderobă pe care ea știe că poate purta an după an.

Și în conformitate cu Chilvers, Kate nu și-a înlocuit niciodată perechea originală de concert, făcând cost-per-uzura cizmelor de 475 de lire sterline într-adevăr.

Mai jos, ducesa purta cizmele în 2004.

Povestea răspunde la o întrebare pe care mulți dintre noi o avem despre îngrijirea de încărcare, cel puțin pe măsură ce se referă la aceste cizme.

Având în vedere starea pristină a cizmelor lui Kate, ea probabil urmează instrucțiunile de îngrijire a mărcii la scrisoare. Pielea trebuie tratată cu hrana de piele a mărcii la fiecare trei luni, precum și un spray protector de piele. Ea va faceBly folosiți copaci de încărcare, astfel încât ei să-și păstreze forma în timp ce nu sunt în uz și să le păstreze și într-o pungă de praf.

Dacă sunteți interesat de un replikat, Bik Todd Tall Masterton Boots (prețul variază de $ 147 la 247 dolari) sunt un bun stand-in, oferit la Amazon și prin Frugo. Pentru cei cu viței mai largi, Jenny a postat pe Facebook despre cizmele spaniole cu adevărat sălbatice (345 $).

Kate și-a schimbat cizmele pentru vizita Aberdeen. Se pare că a pus pe cizmele fabricante (inițial £ 295, la vânzare pentru £ 145, aproximativ 190 de dolari) de la Russell și Bromley, realizate de Aquatalia.

Ducesa și-a purtat părul astăzi.

Dar am fost în continuare capabili să vedem o pereche nouă (pentru noi) de cercei, stilul lui Catherine Zoraida Fern Drop ($ 213 / £ 165).

Cerceii sunt de 18ct de argint placat cu aur; Acestea sunt oferite și în aur și argint. Vă mulțumim lui Jenny pe pagina Facebook și dulapul regal Kate pentru ID-ul cercei.

VIDEOCLIPURI:

Canalul de familie regal are o acoperire de 3+ minute de sosirea lui Kate pentru vizita la fermă.

RFC are, de asemenea, video la fermă vizita în sine, inclusiv cel mai nou prieten al lui Kate, Sophie șarpele.

Și canalul de familie regal aduce, de asemenea, acoperirea vizitei Aberdeen la mușcătura socială.

Kensington Palace a postat o bucată de 1 minut pe Twitter.

Telegraph-ul are un raport privind vizita Aberdeen care rulează aproximativ 3:30.

Legătură:

Irlanda din Irlanda de Nord: acoperirea Blogului Live Belfast Live este aici; O piesă Belfast Telegraph este aici; Povestea oglinzii despre vizita N. Irlanda este aici; Piesa Daily Mail este aici; Un articol expres este aici; Povestea oamenilor despre Kate și Sophie Șarpele este aici; Un articol de oraș și țară este aici; O piesă de știri Sky este aici; Povestea și galeria standardului de seară pot fi văzute aici

Scotland Povestiri: povestea zilnică a înregistrării este aici; Acoperirea Daily Mail este aici; Articolul național este aici; O poveste BBC este aici; Povestea lui Simon Perry pentru oameni este aici

Acoperirea ambelor locații: piesa telegrafului de către Furness Hannah este aici; Bună! Piesa este aici

710save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *