Caiete frumoase produse de Huddle Formation

Caiete superbe produse de Huddle Formation
Poți imagina lucrând cu cealaltă jumătate în fiecare zi? Mulți dintre voi bărbați, vor răspunde, nu. În unele cazuri, costurile, precum și mult timp împreună pot face ca conexiunea să fie banală. Cu toate acestea, nu este situația atât pentru Ben, cât și pentru Fi O’Brien, câțiva designeri care se integrează ca în muncă. Sunt un design care trebuie urmat. Împreună, produc cele mai superbe produse sub formația de susținere. El este în calitate de forme, mișcare, precum și culoare, precum și este încântată de producerea ilustrației, ilustrație care îi încântă pe oameni. Sunt o potrivire ideală: produc ilustrații, precum și arată incredibil împreună.

În ultimul timp, au publicat pe site-ul lor oficial B-goods o varietate de caiete care vă vor lăsa fără cuvinte. Ben, tipul în taxă cu privire la dezvoltarea caietelor a declarat: „„ Deși este un produs relativ ușor, ne-am luat timpul peste procesul de stil, obținând dimensiunea modelului pe loc, astfel încât lucrarea de ilustrare să se potrivească stilului, precum și selectarea unui Mărimea care se simte bine, nu la fel de bine de atras, nu la fel de imensă de adus. Suntem super-încântați cu ei, precum și privim înainte să vedem unde merg, precum și cu ce paginile lor se umplu. ”
Formația Huddle a luat conceptul ușor de caiete, precum și l -a transformat în artă. Inspectați câteva dintre caietele lor superbe. Dacă doriți să luați legătura cu unul sau ambii pentru un loc de muncă inovator, puteți face acest lucru trimițând un e-mail la: ben@huddleformation.com

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *