Aici, Kitty Kitty

Ang la Dorothea’s Dulapet Vintage are această îmbrăcăminte iubitoare de pisici-imprimare disponibilă …

Are o mică rănire continuă – a făcut parte dintr-o colecție de costume a grupului de teatru, deci există unele lucrări de reparații care nu ar fi vizibile din cercul de operă, dar ar fi dacă o purtați în “viața reală”.

Am avut o problemă cu achiziționarea de rochii “rănit”, mai ales la magazinele de economie. M-aș îndrăgosti de ei și vreau să le reparăm și să le fac mai bine, dar ce sa întâmplat de obicei este că au căzut într-un coș de spălare și au transformat treptat în compost de epocă, pentru că urăsc să mă întârzie.

Așa că voi cumpăra doare acum numai în câteva condiții – dacă vreau să folosesc butoanele pentru altceva, de exemplu, sau dacă țesătura este atât de fantastică încât am planuri mari de scanare și de ao recream (poate cu ajutorul Prietenii noștri la Spoonflower). Această rochie nu are butoane, dar cred că cineva ar vrea să-l cumpere doar pentru țesături. Asa dragut!

În timp ce mă gândesc la mare, aș vrea să avem un fel de registru de imprimare internațional, unde producătorii își vor enumera desenele cu diverse licențe. Știu (sau cred că știu că există mărfuri mari unde puteți vedea amprente și că unele imprimări sunt licențiate exclusiv la un designer sau la un designer care face îmbrăcăminte pentru copii și altul care face costume de baie sau orice altceva, dar ar fi T este fantastic Dacă ați putea obține, online, o notă a tuturor amprentelor de artă (de exemplu), disponibile pentru descărcare și v-ați imprimat pentru o taxă mică? Aș plăti cu bucurie $ 10 (pe lângă ceea ce mi-a costat să tipăresc tesatura) pentru a imprima unele yaruri de imprimări de la unii de ani în urmă și nu este ca și cum producătorii fac orice $ în afara acestor imprimări acum!

Poate că ar trebui să vorbesc cu Kathleen despre această idee.

Oricum, dacă vă place pisicile, rochii și nu vă deranjează câteva mici meni aici și acolo, aceasta este rochia pentru tine. (Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a vizita imagini mai mari pe site-ul Ang, apoi apăsați butonul “Back” de pe acea pagină pentru a obține informațiile de notare.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

CROWSOURCING COLOR CHOICESJULY 9, 2008
O memorie și o declarație de Principlesmay 15, 2008With 214 Comentarii
Months în buzunar [Atenție: intrare lungă] 2 iulie 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *