Cea mai bună culoare pentru tonul pielii: Ghid rapid

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

În timp ce VummerTime este totul despre culoare (de la Pastel Pinks la Neon Green), poate fi o provocare pentru a descoperi, care este cea mai bună culoare pentru tonul pielii. Așadar, punem împreună o listă de reguli pe care le puteți utiliza pentru a selecta haine care vă plac colorarea, de fiecare dată.

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

3 reguli pentru alegerea celei mai bune culori pentru tonul pielii

1. Dacă tonul tău de piele este palid, atunci …

Evitați să arătați ca un tweaker spălat de la “Breaking Bad” prin lipirea de culorile de palidere din acest sezon, cum ar fi portocalele moi (cred că pepene), precum și blues (cred că cerul), ambele care funcționează bine cu tonuri de piele de palete.

O altă alegere este să căutați culori care sunt neutre la tonul pielii (cum ar fi bejul sau crema). NOTĂ: Când purtați bej sau cremă, adăugați accesorii de aur – ca un colier excelent de aur sau centură – pentru a adăuga un pic de căldură la ansamblu.

2. Dacă tonul pielii este mediu, atunci …

Va fi mai greu pentru a rochia în această primăvară / vara, deoarece pastelurile pot verifica “Aresh”, precum și culorile luminoase pot adăuga o nuanță galbenă pe piele (vezi pantaloni scurți de pe modelul de mai sus). Stick la culori care sunt mult mai mijlocii de drum, cum ar fi Tans, verde comun, precum și galben comun.

3. Dacă tonul tău de piele este întunecat, atunci …

Sunteți în noroc, deoarece toate culorile, de la cel mai strălucitor albastru până la cel mai fundamental negru, arata fabulos pe tine. Deoarece puteți, încercați, precum și jucați în jurul culorilor luminoase ale sezonului, cum ar fi verdele de var, precum și rozurile de zmeură. De asemenea, încercați pur și simplu, precum și jucați în jurul valorii de portocale Neon.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *