Cum să purtați cizme Toate vară

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Nu este un fan al flip-flip flipsy care oferă suport zero gleznă și protecție la picior în timpul eforturilor dvs. de vară? Ei bine, veți fi încântați să auziți că puteți continua să vă purtați cizmele toată vara. Pentru a evita picioarele dvs. de la transpirație atunci când temperatura crește, este esențial să alegeți stiluri respirabile, împreună cu costumele concepute pentru a vă menține uimitor și chic. Dacă sunteți gata să vă extindeți uzura portbagajului pe tot parcursul anului, consultați aceste sfaturi de stil.

Du-te jos.

Cizme înalte stil și sofisticare; Cu toate acestea, cizmele mai scurte sunt mai bine echipate pentru a face față căldurii de vară. Există tone de opțiuni de încărcare a gleznei și mijlocii pe piață, inclusiv stilurile de pe tendință, cum ar fi mocasinele de căprioare, cizme de gleznă lanț, cizme de cataramă de canvas și cizmele din ce în ce mai populare deșerte.

Păstrați-o

Negru, maro și alte culori întunecate sunt mai potrivite pentru lunile sezonului de iarnă, deoarece sunt capabili să ascundă murdăria și noroi mai bine decât omologii lor mai brichete. Grays și Tans sunt mai potrivite pentru sezonul de vară, păstrându-ți fundul global.

Ia Dressy.

Boots sunt o alternativă remarcabilă la tocuri înalte pentru toate ocaziile dvs. formale. Pentru acele evenimente drenare, optați pentru o pereche de crăciuni de gleznă din piele cu un călcâi stiletto și îndreptate. trebuie să vă îmbrăcați? Împreună o rochie de vară florală casual cu o pereche de cizme de gleznă de piele de piele.

Încercați Western.

Țara fetelor, scoateți acele cizme de cowboy pentru acest aspect distractiv de vară. Pentru o potrivire relaxat, aspect boem, pereche perechea ta preferata de cizme de cowboy feminin, cu o sundress culoare deschisă. ia în considerare nuante precum roz pal, galben sau alb.

Adăugați Găuri

cizme perforate, sau cizme cu gauri mici, tăiate cu laser, da cizme un aspect artistic, permițând în același timp o briza să curgă prin incaltamintea. cizme scurte sau înalte, perforate într-un material ușor sunt o opțiune teribil pentru zilele mai calde și oferă un aspect unic, edgy.

Rock un Romper

Salopetă au devenit rapid un du-te la îmbrăcăminte de vară. Acestea sunt usoare, aerisite, și pereche bine cu toate tipurile de cizme. Pentru un look casual, se potrivesc cu un Romper floral cu o pereche de cizme de piele de căprioară glezna cu franjuri laterale. Cauti un aspect care este un pic mai mult mai îndrăzneț? se potrivesc cu un sundress sau o pereche de pantaloni scurți tăiat-off, cu cizme negre de luptă.

Temperaturile de vară sunt aici, dar asta nu implică aveți nevoie pentru a pune deoparte cizmele până la toamnă. In timp ce sandale, apartamente și pene sunt un must-have pentru colecția de încălțăminte de vară, câteva perechi de cizme pot da garderoba de sezon impuls de care are nevoie pentru a crea o varietate de diverse priviri.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *