Oxfords în Oxford

Fotografie de Melanie Riccardi

Pantofi: c/o Johnston & Murphy | Jacheta: c/o Johnston & Murphy | Pantaloni: Teorie | Cămașă: Brooks Brothers | Colier: c/o Gorjana | Ochelari de soare: c/o Warby Parker | Brățară: c/o Brandy Pham | Lip: Bobbi Brown

De când ajung astăzi în orașul Oxford pentru a-l vizita pe micul meu frate, care studiază la Universitatea din Oxford, am crezut că ar fi potrivit să prezinte această pereche glorioasă de brevet (vezi ce am făcut acolo?) Ging-Tastic Oxfords.

Sunt un iubitor de Oxfords în practic toate formele. Pantofii, cămășile, orașele, universitățile (există mai mult de una?) Dar trebuie să spun că această pereche de Johnston & Murphy Deena Wingtip Oxfords este cea mai drăguță (și cea mai confortabilă) formă de Oxford I au văzut vreodată.

Trebuie să recunosc, uneori mă lupt cu Gingham. Îmi poate arăta prea mult picnic la țară sub mai multe forme, dar cumva inserarea tipăririi gingham în acest aripi de brevet este doar într-un fel de fel de fel de fel de fel de fel.

De asemenea, nu există nimic asemănător cu un pantof de declarație bun pentru a face restul ținutei tale o adiere. Vorbind despre Breeze, acest sacou din piele de căprioară în față, de asemenea, de Johnston & Murphy este regina domnitoare a pieselor de straturi de primăvară din dulapul meu. Merge cu toate, poate fi îmbrăcat, îmbrăcat în jos și cu fața frumoasă drapată, poate face ca cel mai simplu ansambluri să arate fără efort și în mod deosebit „pus împreună”.

Totuși, acei oxfii …

Urmați @Maryorton pe Instagram!

Patru de patruzeci

Compensarea pentru această postare a fost oferită de Johnston & Murphy prin intermediul AOL Media. Opiniile exprimate aici sunt cele ale autorului și nu indică opiniile sau pozițiile lui Johnston & Murphy sau AOL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *