Birou până la întâlnire

mulțumit vineri! În onoarea zilei preferate de toată lumea și Ziua Îndrăgostiților de Valentine, am crezut că voi împărtăși astăzi o mică acțiune de zi cu noapte, cu blazer-ul meu cu sâmbure dublu preferat și noua rochie de cocktail neagră favorită.

Așa cum s-a discutat în numeroase mesaje trecute de zi cu noapte (cel mai recent aici și aici), trucul meu preferat de birou la băuturi este să găsesc o rochie cu o lungime bună de lucru, care să aibă înapoi sau să ia detalii care pot fi cu ușurință Fii întunecat de un pulover sau un blazer în timpul zilei.

Adesea, este puțin timp după muncă pentru a te întoarce acasă și a te schimba în ceea ce ai putea purta ideal la băuturi sau la data ta, și să te schimbi în LBD în toaleta de la birou, înainte de a ieși pe ușă, te lasă să te deschise Plimbare cu elevator cu superiori care pot ridica o sprânceană (justificată sau nu) la sinele tău, de lucru.

Cu acest lucru, nu este necesară modificarea. Puteți să -l aruncați cu ușurință pe blazer la plecare de la birou, să aruncați o buză roșie strălucitoare și să fiți bine să optați pentru orice seară ar putea aduce seara.

Look 1 & 2: rochie: rochie populația (versiune scurtă aici) | Jacheta: c/o Reiss (similar aici și aici) | Pantofi: Saint Laurent (similar aici, aici și aici) | Geantă: M2Malletier | Ochelari de soare: Miu Miu C/O Ditto | Lip: Make Up For Ever (28) și Giorgio Armani (400)

< >

Întrucât Ziua Îndrăgostiților se încadrează duminica viitoare, în timp ce voi fi la Fashion Week în New York, Rich și cu mine sărbătorim puțin la începutul acestei săptămâni și aștept cu nerăbdare să obțin o utilizare bună din această rochie fantastică. Dacă sunteți în căutarea altor opțiuni bune de Ziua Îndrăgostiților sau rochii de birou pentru agățuri ca acesta, consultați alegerile mele de mai jos!

Articol anterior

1 din 23

Următorul articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *