LinkTastic Joi!

Jane a trimis această țesătură, care este situată la Hancock de la Padducah … ea a trimis, de asemenea, mai devreme o țesătură de alfabetică chiar mai bună de la Fashion Fabrics Club … care este acum indisponibilă. (Îmi iau propria imagine și o voi posta când vine a mea.) De asemenea, a trimis această țesătură bazată pe text, dacă nu puteți obține suficientă bunătate tipografică.

Kathy a găsit acest model la o vânzare de curte pentru 33 1/3 cenți (a primit trei pentru un dolar). Inutil să spun că îmi place buzunarele.

Vorbind despre buzunare, Kim trimite acest film fantastic Sesame Street despre importanța lor socială. (Urmăriți buzunarele de pantaloni de dulgherie Über-șaptezeci.)

Nancy a găsit o țesătură de ginkgo din apropiere de Marimekko. Pot vedea că va trebui să încep un fond de economii speciale pentru asta. (Avertisment: site-ul încărcat prost în Firefox 3.)

Cookie a găsit Fauxlero pentru a încheia toate Fauxlero-urile, la Dollhouse Antique of Batterns:

Cred că modelul este, de asemenea, o rochie de hostess dirijabil, cu siguranță, de la zilele târzii, în jos, pan-americane ale industriei.

Heather a trimis acest număr fantastic de rușine.

Melissa a trimis acest colier de virgulă. Vrei.

Kate din Texas a trimis această țesătură foarte drăguță de albine din țesăturile lui Hart – care nu vă lasă să vă conectați direct la articole, frustrant! Așa că căutați pe “Bee” dacă doriți să o găsiți. Aș face o rochie personalizată foarte importantă din acest … este de 8.99 dolari / curte și doar 45 “, deci poate nu săptămâna aceasta.

O altă țesătură “nu în această săptămână” (am pierdut licitația!) Este: Nu am o idee singură, singură, ceea ce aș fi putut face din ea, chiar dacă aș fi ajuns la licitație în timp, pentru că a fost Doar 4 metri de 36 de ani … de la vanzator EMT-MOM-70.

Marilyn vrea să știe dacă există organizații de caritate care ar lua pieptul de cedru plin de țesătură de lână … și aș vrea să știu dacă există organizații de caritate care ar dori o mulțime de resturi de bumbac, pentru că a mea devine scandalos și – hai să fim adevărați – Șansele mele să fac acea cilindru de farmec, mă încurc? Sunt infinitezimale.

Nu am mai văzut sexul și filmul orașului încă (știu!) Dar HotPatterns (Alertă spoiler) are un model conex … acum cred că ar trebui să mă văd.

Dar nu astăzi. Astăzi am 500 de e-mailuri pentru a răspunde. urează-mi noroc!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

SeerSucker Rochie, după cum promisjuly 24, 2008With 42 Comentarii
Ce? Este LinkTastic vineri deja? 15 august 2008
Faxlero postul de a încheia toate Fauxlero PostsoTober 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *