10 tricouri pentru o cultură pop în mod ridicol de distracție

Cultură pop Tricouri de Crăciun
Dacă credeți că cultura pop este viața, precum și chiar Crăciunul are nevoie de o temă de cultură pop, aceste tricouri următoare sunt doar ceea ce trebuie pentru tine. Luați următoarea listă ca o listă de dorințe pentru a vă oferi celor apropiate. Cu siguranță vor primi indiciu. Dacă le oferiți suficient de repede, poate că va fi la timp pentru unele reduceri de Black Friday.
M -am uitat la cele mai recente modele de cultură pop, de pe site -urile de zi cu zi, oricât de numai. Încă văd un număr impresionant de tricouri complete Stranger Things, care se dovedesc mai mult și mai creative. Este cu adevărat un fenomen pentru a vedea un astfel de efect asupra industriei vestimentare.
Dar ideea publicării este Crăciunul cu o răsucire a culturii pop, precum și aceste următoare sunt tocmai asta. O multitudine de referințe, înghesuite pe aceleași tricouri, majoritatea într-un stil „pulover urât”.
Descrierea nu este menită ca una defavorabilă. Dacă înțelegeți umorul hanorace urâte, precum și modelele urâte de hanorac, atunci vă vor plăcea mashup -urile oarecum lipsite de sens. Dacă există un moment în care putem accepta pulovere urâte, precum și mashup -uri absurde ale culturii pop la fel de distractive, Crăciunul este perfect pentru a face exact asta. La fel ca și scuza perfectă pentru mine să vă arăt un design de Crăciun „Pickle Rick”. Nu am crezut niciodată că ar fi posibil să pun asta în aceeași propoziție.
Poftim! Câteva concepte distractive ale culturii pop pentru cultura pop pentru cultura pop freak din grupul sau familia ta:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *