Bottega Veneta Spotlight – precum și ce arată un costum de $ 9K

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

La 16 aprilie, eticheta de designer ICONIC Bottega Veneta (pronunțată: Bo-Tay-Ga Ve-Ne-Tah) a lansat cea mai nouă colecție de case în timpul Salone Del Mobile din Milano. Linia de casă sa născut cu un singur stil de banc în 2006, precum și are în vedere că a evoluat într-o colecție completă de iluminare de lux, mobilier, sticlă și mai mult.

Bottega Veneta este unul dintre acele etichete de suport din moda de lux. La fel ca și deși planul bugetar, Fashionistas sunt, în mod normal, ieșind în mod normal din jocul de designer, este benefic să înțelegem etichetele. La urma urmei, trebuie să ziceți un mare dupe când vedeți unul, nu? Deci, ne uităm mai bine la istoria lui Bottega Veneta, precum și la ceea ce face acest brand atât de special.

O scurtă istorie

Fock Fat: Bottega Veneta a lansat în 1966 de Renzo Zengiaro, precum și Michele Taddei din Vicenza, Italia. Astăzi, marca oferă colecții gata de îmbrăcăminte pentru bărbați, precum și femeile care sunt întotdeauna pe tendință, precum și bine făcute. Dar înregistrarea Bottega Veneta a fost construită la început de măiestria de înaltă calitate a bunurilor de piele de semnătură – bagaje, genți de mână, precum și portofele – precum și o metodă de combinare cunoscută sub numele de INTRECCIATO.

După ce fondatorii originali s-au retras din casa de modă în anii 1990, popularitatea mărcii a început să o dea. Cu toate acestea, direcția sa schimbat pentru mult mai bine atunci când Giles Deacon, Katie Grand, precum și Stuart Vevers au devenit șefii de direcție creativă în 2000. Până în 2001, Bottega Veneta a fost preluată de Grupul Gucci de renume mondial.

Sosul de truc

Ce seturi de Bottega Veneta, în afară de alte branduri de moda de lux, este natura sa discretă. Motto-ul de afaceri “, atunci când inițialele tale sunt suficiente”, încapsulează setarea mărcii – care adesea subevaluată face cea mai mare declarație. Spre deosebire de alte etichete care, în mod regulat, își clipește propriile logo-uri, Bottega Veneta tinde să fie extrem de subtilă cu utilizarea branding-ului său.

Cu alte cuvinte, dacă doriți o piesă de înaltă calitate, acesta este marca dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți evident despre geanta de designer, încercați în schimb Yves Saint Laurent.

Unde să cumperi Bottega Veneta

Obținerea mâinilor pe Bottega Veneta Merch este relativ ușoară, presupunând că aveți bugetul. Bottega veneta boutiques pot fi descoperite în întreaga lume. Puteți cumpăra, de asemenea, brandul online la site-ul oficial sau Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman și, Neiman Marcus.

Bottega Veneta Piese pe care le iubim

Pentru că o femeie poate visa, am cumpărat unele dintre piesele noastre Fav Bottega Veneta pentru a vă pune pe lista dvs. de dorințe.

Rochie de miel miei

Veți descoperi rochia de miel MEST (5.860 dolari) în catalogul digital din acest sezon. Rochia de mini fără mâneci inspirată de 70 de ani este de bază, precum și ușoară, făcută din miaca moale de butter. Pe laturile veți descoperi inele metalice de ton de argint, fiecare mână legată. Rochia de siluetă A-Line oferă, de asemenea, detalii de margine care se află în acest sezon.

Bucla INTRECCIATO WOVEN HOBO BAG

Acest sac de bronz Hobo uimitor (2.850 $) este cel mai bun plus la orice tip de costum. Cu semnătura sa INTRECCIATO din piele țesută, sacul de transport oferă o mulțime de texturi atrăgătoare, împodobite cu o piele plată, precum și cu curea de legături țesute.

Sandale plate de crissscross

Perfect pentru anotimpurile mai calde înainte, aceste alunecări ($ 620) funcționează un stil deschis cu un talpă din piele, precum și superioară. Sandalele elegante sunt fabricate cu piele italiană pentru cel mai bun amestec de uzură casuală, precum și sofisticarea. Veți descoperi aceste sandale atât în ​​negru, cât și în trabuc.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *