Cum să returneze articolele la Barneys

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

“TBF oferă acest material numai în scop informativ. Aceste politici pot fi modificate. Vă rugăm să luați legătura cu magazinul direct pentru politicile de returnare actuale. ”

Această publică poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Politica de returnare a Barneys: Pentru achizițiile de magazin, veți fi obligați să returnați produsul cu o chitanță, precum și bilete atașate în termen de 30 de zile pentru a obține o rambursare completă. Elementele fără primire sau returnare după 30 de zile vor fi rambursate ca credit de magazin.

BARNEYS: Politica de returnare online pentru a obține o rambursare bazată pe costul de achiziție al articolului (ele), precum și în tipul original de plată, toate mărfurile online trebuie returnate în termen de 30 de zile de la data de achiziție originală, precum și mărfurile trebuie să fie în salvare condiție cu bilete atașate. Vânzarea mărfurilor nu pot fi returnate după 30 de zile. Nu poate fi returnat la nici un fel de timp: lenjerie, costume de baie, bijuterii antice, precum și îmbrăcăminte, cercei străpunse, îmbrăcăminte pentru femei, precum și orice tip de vânzare finală a produsului marcat. Pentru a returna produsul, doar totalul secțiunii de returnare de la Ambalarea Slip, precum și includeți-vă cu mărfurile dvs. Bijuterii fine, precum și ceasuri mai mari de 10.000 de dolari nu pot fi returnate utilizând eticheta USPS anexată preplătită. În schimb, trebuie să vă întoarceți pachetul prin intermediul furnizorului de opțiune cu semnătura de returnare necesară.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *