Stilul de tranziție clasic de la Intermix

Tot ceea ce purt aici este exclusiv pentru intermix. Baza acestui costum este un top pe care mi-l auzi-o cu o nota recenta de luni, Bluza de mătase de mătase Intermix Monica. Această piesă inspirată de epocă aduce o frumusețe de tip moment prin detalierea butonului de aur și pliuri blânde la umeri, în timp ce gâtul înalt și țesătura delicată de mătase îi permite să fie purtată acum până la primăvară. Este o bandă de garderobă care vă poate rotunji și îmbrăcămintea de lucru și costumul de downtime ridicat.
Am asociat partea de sus cu o altă piesă de colectare intermix. Un tweed mic cu buton și detaliile de margine care oferă, de asemenea, o atmosferă inspirată de vintage, a făcut modernă și foarte versatilă, astfel încât să putem considera o parte esențială. Dacă o fustă Tweed nu reușește în prezent reședința în dulapul dvs., acesta este cel ideal pentru bun venit.

Intermixmonica Bluza de mătase

Intermixmartina tweed fusta mică

Topping lucrurile oprit este jacheta de tricotă a lui Intermix. Nu vreau să te alară, dar asta ar putea fi singurul sacou tricot pe care îl vei avea vreodată. O uzură de culoare – totul, o formă clasică, iar potrivirea este perfectă. Această piesă este extrem de ușor de stil cu aspectul dvs. de tranziție care nu sună destul de mult pentru un pulover, dar încă cere o strat de lumină. Am menționat cât de bine elaborate și confortabil acest farmec? considerați că a fost menționat.
Pe frontul accesoriilor, am descoperit de fapt o renaștere a stilurilor clasice de accesorii cum ar fi cercurile de aur mici și formele colierilor clasice. Și nu mă deranjează să vă spun: Sunt extatic. Aici am ales un stil de cerneală împletită, care este lustruită și încă foarte expresivă a stilului individual. Promit că am adăugat că au fost adăugate la coșul meu de cumpărături înainte de a realiza chiar că sunt numite cercuri “Colette” (care este numele fiicei mele pentru oricine nou aici). În mod clar, am fost implicit să-i dețin.
Și pentru că nu în fiecare zi cere să mă gândesc în jurul conținutului întregului meu birou, am optat … Ei bine, unul dintre cele mai drăguțe pungi mici pe care le-am văzut vreodată. Este posibil să rezistă unei înțelegeri de top cu sacul acest adorabil? Cred că toți suntem de acord că nu este.

StVDIOPETITI COLETTE CURITĂ

Demelliernano Montreal CROC-embossed sac

Pe măsură ce ne relocalizăm în primăvară (și ne mișcăm în primăvară, mă auziți meteorologia mea?! Calitatea și flexibilitatea pieselor lor sunt într-adevăr remarcabile. Mai mult, o valoare excelentă la aceste puncte de preț. Este o relocare a stilului inteligent și acest lucru este înainte să ne bucurăm de faptul că toate comenzile de comandă (și returnare) gratuit. Asta va pune un pic de primăvară în pasul tău, nu? (A trebuit să.)
De acum în aprilie, puteți utiliza memorandumul de promovare a codului meu de promovare15 pentru a obține 15% reducere la produse la prețuri complete de la branduri remarcabile precum Michelle Mason, Re / Done, ALC și multe altele. Împărtășind mult mai mult din Favoritele mele exclusive Intermix, împreună cu câteva piese mari, puteți obține de 15% mai jos!

INTERMIXMonica Draped Silk Blouse

INTERMIXMartina Tweed small Skirt 

INTERMIXLila cropped knit Jacket

STVDIOPetite Colette braided Hoops

More INTERMIX Favorites

Thanks to INTERMIX and ShopStyle for partnering on this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *