Devenind un distribuitor de articole de îmbrăcăminte – 5 Întrebări frecvente (și răspunsuri)

În sfârșit să fie distribuitor de articole de îmbrăcăminte – 5 Întrebări frecvente (și Răspunsuri)
26/10/2018, publicat de Alanic Global
În ultimii doi ani, au apărut pe scena numeroși distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata în SUA, Canada, Australia, precum și din întreaga lume. precum și, în mod surprinzător, așa; Cu condiția ca câțiva ani în urmă, să fie un furnizor de îmbrăcăminte a fost un gând îndepărtat, nu este așa situația de astăzi. Lucrurile s -au transformat în favoarea noilor antreprenori – cu cel mai bun plan, precum și acțiuni, perturbarea pieței de articole de îmbrăcăminte a ajuns să fie mult mai ușoară.

Așadar, v -ați jucat cu conceptul de a începe propria companie de distribuție a hainelor, nu sunteți singuri. La fel ca și la fel ca și alții, probabil că, de asemenea, aveți puține până la numeroase preocupări care vă grupați mintea, precum și să vă auziți visele, precum și acțiunile.
Iată 5 multe preocupări solicitate adesea (întrebări frecvente) cu răspunsurile –
Q1) De ce chiar a sfârșit prin a fi distribuitor de îmbrăcăminte cu ridicata?
Pentru mulți, problema punctului de intrare este dacă a fi furnizor este cu adevărat mult mai bun decât a fi retailer. Sigur, la fel ca fiecare model B2C, vânzarea directă către clienți este mult simplă, precum și mai puțin stresantă. Cu toate acestea, vorbind strict despre rentabilitatea monetară, distribuitorii se încântă într -o libertate mai mare în stabilirea marjei de venituri. Întoarcerea este disponibilă în bucăți uriașe. De asemenea, atunci când este excelent, precum și repo-ul de lungă durată cu comercianții cu amănuntul, lucrurile devin mai ușoare, precum și revenirea devine consecventă.

Q2) Exact cum să începeți activitatea de distribuție?
Există o serie de căi care să înceapă distribuirea îmbrăcămintei cu ridicata în funcție de nevoile dvs., precum și de statura monetară.
Una, îți poți începe afacerea de la zero.
În al doilea rând, puteți achiziționa o companie de distribuție existentă.
În al treilea rând, dacă deja sunteți retailer, îl puteți crește constant în comerț cu ridicata. Începând mai întâi cu dealerii regionali.
În al patrulea rând, producătorii de apelare care caută în mod activ distribuitori să -și extindă amploarea mărcii lor. Acești producători oferă numeroase tipuri de asistență, inclusiv financiare.

Q3) Exact cum să alegeți un brand producător?
În timp ce puteți fi un furnizor de mai mulți producători de articole de îmbrăcăminte în același timp, atunci când începeți, este cel mai bun să rămâneți cu unul atât pentru o concentrare mult mai bună, cât și pentru înțelegerea pieței. Exact cum să alegi că o persoană care produce brand este o provocare numeroasă. Căutați unul care să se bucure de o credibilitate mult mai bună, precum și să aibă deja puțini distribuitori de îmbrăcăminte mulțumiți SUA, precum și Australia, cu sediul în Australia; Cineva al cărui catalog este suficient de mare pentru a se potrivi cu nevoile dvs., precum și ale publicului țintă.
Q4) Exact cum să te califici pentru a fi furnizorul mărcii alese?
Vizând luna, ar trebui să -ți arăți valoarea pentru asta. În sensul că, dacă doriți să faceți parteneriat cu marca de top care produce îmbrăcăminte, aveți nevoie să vă calificați pentru asta. Aceste mărci ar avea de obicei un set de criterii pe care ar trebui să le treceți. În timp ce pentru unii, puteți lua legătura direct cu ei cu toate informațiile necesare, precum și care vă vor apela înapoi dacă sunteți calificat. Ar trebui să aveți un plan monetar bun, un plan durabil al diferitelor elemente ale afacerii, precum și să înțelegeți piața, precum și să vizați mici întreprinderi de îmbrăcăminte.

Alanic Worldwide · Sfârșit a fi distribuitor de articole de îmbrăcăminte 5 Întrebări frecvente (și răspunsuri)
Q5) Exact cum să vă conectați cu comercianții cu amănuntul?
Aceasta este una dintre cele mai semnificative preocupări – cum să găsești, să faci legătura, precum și o ofertă pentru comercianții cu amănuntul. Dacă ați ales un brand de producție excelent, vă puteți aștepta la o cantitate bună de sprijin chiar aici pentru a vă ajuta să decolați. Ajungerea la alte companii tehnici de publicitate cerințe, precum și o comunicare eficientă. Puteți utiliza pe canalele de internet pentru a căuta perspective sau puteți lua legătura direct cu companiile regionale din orașul dvs.
Sigur că va ajunge să fie furnizor de articole de îmbrăcăminte este un pas, precum și există numeroase preocupări la care cerințele răspunsuri. Cu toate acestea, acestea sunt cele 5 întrebări frecvente cu răspunsurile respective. Planificați -vă bine, acționați bine și, mulți mai importanți, au un brand de producție de încredere excelent, precum și de încredere.

Etichete:
Distribuitori de îmbrăcăminte în vrac
Producători de îmbrăcăminte în vrac
Distribuitor de îmbrăcăminte
Distribuitori de îmbrăcăminte
Distribuitori de îmbrăcăminte SUA
producător de îmbrăcăminte
Cum să termini să fii distribuitor de articole de îmbrăcăminte
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata pentru bărbați
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata în SUA
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *