Ce se așteaptă clienții de la producătorii de îmbrăcăminte de gimnastică?

Ce se așteaptă clienții de la producătorii de îmbrăcăminte de gimnastică?
21/12/2018, postat de Alanic Global
Clienții producătorilor de îmbrăcăminte de gimnastică sunt fie furnizori, distribuitori sau comercianți cu amănuntul de îmbrăcăminte de gimnastică. Oricine ar fi, publicul țintă suprem pentru aceste haine sunt clienții care se îndreaptă la sală pentru un antrenament ca parte a regimului lor de fitness de rutină. În timp ce cumpără îmbrăcăminte de gimnastică, ei caută haine care să -și îndeplinească anumite nevoi și cerințe.
Uzură de gimnastică pentru a oferi flexibilitate
Primul factor care trebuie să luați în considerare atunci când achiziționați hainele noi de antrenament este tipul de exercițiu pe care îl veți face. Ținutele specifice sportului sunt proiectate ținând cont de tipul de mișcări pe care le veți face și de ce țesătură veți avea nevoie în consecință pentru a fi flexibil. Pentru yoga și întindere, poliesterul și spandexul sunt materiale de bună calitate care vă permit să vă îndoiți ușor.

Gimnastică pentru a rămâne uscat și relaxat
Pentru exerciții cardiovasculare cu impact ridicat, cum ar fi alergarea și aerobicile, ai avea nevoie de țesătură care să aibă proprietăți de umiditate, cum ar fi nylon, pentru a rămâne uscat în timp ce transpira. Anterior, cea mai frecvent purtată țesătură de exerciții a fost bumbacul. Dar bumbacul absoarbe umezeala și devine grea și incomodă pe corp, odată ce devine plin de transpirație. Deci, în zilele noastre, sunt utilizate fibre sintetice care nu sunt absorbante. Umiditatea călătorește de -a lungul suprafeței acestei fibre, dar din moment ce nu poate fi absorbită, umiditatea din transpirație este apoi dispersată din interiorul piesei de îmbrăcăminte și trasă spre exterior, unde se evaporă la contactul cu aerul.
Uzură de gimnastică pentru a regla temperatura
Pentru sporturi în aer liber, este important să rămâneți uimitor la căldură și să fiți cald în frig, astfel încât să vă maximizați performanța. În acest scop, există țesături speciale care sunt ușoare și respirabile, pe lângă faptul că au proprietăți de umiditate pentru a vă menține rece, uscat și compus chiar și în timpul antrenamentelor dure la căldură. Pentru a oferi protecție împotriva frigului, există țesături sintetice cu buzunare de aer. Aerul este prins în aceste buzunare oferind căldură corpului, fără a fi prea greu pe corp.

Există o gamă largă de haine de gimnastică. Dacă sunteți angrosist, atunci este mai bine să le cumpărați în vrac de la un renumit producător de uzură de gimnastică. Cumpărarea în volume mari s-ar asigura că le obțineți la prețuri cu costuri reduse. Pentru distribuitori și comercianți cu amănuntul recomandat să investești în uzură la gimnastică la modă, deoarece acestea s -ar vinde cu siguranță mai ușor.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de gimnastică
Producători de îmbrăcăminte de gimnastică SUA
Producători de îmbrăcăminte de gimnastică
Producători de îmbrăcăminte de gimnastică SUA
Producători de uzură de gimnastică

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *