Când Liz Clairborne a condus lumea: Istoria planului bugetar Fashion

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Înapoi în ziua (cum ar fi 1988) Liz Claiborne a fost “dabomb.com”. Brandul, fondat în 1976, a fost una dintre cele mai de succes branduri sport pentru femei din ultimii 40 de ani. Potrivit sârmei numelui site-ului:

Această publică poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Claiborne a fost, fără îndoială, primul designer de masă de a furniza femeilor care lucrează cu îmbrăcăminte sensibilă și bine pentru birou. A fondat afacerea în 1976, precum și până în 1988 a avut o treime din piața sporturilor sportive din America de Imbracamwear.

Fiecare mall-trolling, Wanna-Fit Fashionista a avut geanta de 45 de dolari, “pleather” Liz Claiborne (în culori extrem de 80, cum ar fi Taupe, precum și Mauve) sau încerca să-și dea seama de o metodă de a ridica fonduri suficiente pentru a obține unul (Am căzut extrem de mult în categoria fosta). Pentru cei care nu sunteți suficient de vechi pentru a ține minte anii ’80, ați putea cumpăra doar Liz Claiborne la magazinele majore departament (în situația mea, versiunea lui Minnesota de Bloomingdales, Dayton’s).

Vintage Liz Claiborne de mână .. Nu judecați ..

Liz Claiborne a condus într-o perioadă când femeile începuseră să câștige o adevărată tracțiune în lumea afacerilor și, în timp ce ar putea fi dificil de crezut în această epocă a lui Singular, Tech-condus, antreprenoriat, femeile tinere au vrut să fie caracterul lui Melanie Griffith de la “de lucru Fata “- Un Titan în creștere de afaceri înarmați cu” o minte pentru servicii, precum și un corp pentru păcat “.

Creșterea lumii tehnologice, cu structura sa de afaceri plate, limitele de compensare a fluidului, precum și tehnica extrem de casuală pentru îmbrăcăminte de lucru, au schimbat ecuația, pentru toată lumea, totuși, în moduri extrem de considerabile, pentru femei. Nu voi intra în detalii, provoacă cu adevărat un subiect demn de propria puboditate extrem de lungă, care este absolut în afara gamei de TBF, totuși voi afirma că femeile ca mine, care au venit de la vârstă în mileniu, au mult o vizualizare mult mai fluidă asupra stilului personal. În timp ce mamele noastre au trebuit să poarte armura de afaceri, avem mult mai multă flexibilitate, precum și opțiuni în ceea ce privește stilul nostru personal (astăzi purtând un turban purpuriu uriaș, precum și o rochie de mătase albastră / verde la birou). Pe lângă faptul că este exact aceste opțiuni care au făcut-o dură pentru copiii de tehnicieni ca mine pentru a obține o încurcătură suplimentară în jurul lui Liz Claiborne.

Înțelegerea acestora, Liz Claiborne a făcut un efort la sfârșitul anului 2008 pentru a revigora marca prin braconarea Isaac Mizrahi de la țintă.

Isaac Mizrahi chat-uri despre funcția sa (scurtă) cu Liz Claiborne în 2009

Ce trebuie să fi fost un parteneriat solid, sensibilitățile stilului lui Mizrahi (accesibil – j.crew), care au condus la clientul potențial al lui Liz Claiborne (Michelle Obamas al lumii), a eșuat din cauza lipsei de distribuție (amintiți-vă cât de greu a fost de a descoperi linia?) precum și disputa dintre cele două stele-Mizrahi ale mărcii, precum și director inovator, Tim Gunn.

Isaac Mizrahi pentru Liz Claiborne Commercial. Nu ai putut să-l vezi pe oameni care poartă aceste aspecte acum?

Așa că vestea că vârsta de 40 de ani au vândut cea mai mare parte a brand-ului lui Jcpenney, care este în prezent, totuși este într-o oarecare măsură sub Macy pe Polul Totemului de modă, este o adevărată fascinantă a evenimentelor. Merchandisingul nu este potrivit lui JCP (intrați în Departamentul de modă al JCP-ului dvs. regional, precum și veți înțelege ceea ce spun), totuși la rândul său Liz Claiborne de la brandul de putere la brandul de confort pastel se poate potrivi cu clientul JCP.

Doar nu vă așteptați la noua generație de “fete de lucru” să poarte marca.

Ce crezi despre Liz Claiborne?

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *