Dacă mă întrebi să-mi întorc basul

, așa că am jucat din nou la Roxy redeschis din nou (cum îmi place când basul se simte puțin scurt de masaj sportiv terapeutic) și purta fusta mea de camuflaj (am fost într-o Aeroporturile de cuplu, de asemenea, ieri, făcând fusta camo dublu necesar). Și apoi mă gândeam, bine, dacă o fustă Camo este bună, două ar fi mai bine. (Aceasta este o problemă pe care o am adesea cu îmbrăcăminte, care discută de ce dulapul meu este sincer suprasolicitat. Un cupon de reducere de 20% pentru Clubul Fabrics Fashion (introduceți “20% reducere” în comentarii) Se părea că stelele au fost aliniate pentru a cumpăra mult mai mult țesături. (Ca și cum ar fi niciodată aliniate, astfel încât să permită achiziționarea de mult mai mult material.)

Oricum, noaptea trecută a fost o noapte roșie la Roxy pentru mine, așa cum am reușit să mănânc înapoi! Deși, nu este într-adevăr să mergeți înapoi, care este problema: este schimbarea statului de la înainte la spate. Odată ce am ajuns la acel echilibru de locomoție, sunt bine, chiar copacetic, dar momentul schimbării de stat poate fi, bine, problematic. Dar nu au existat evenimente de contact la podea (pentru care sunt recunoscătoare, deoarece vânătăile de la ultima oară au primit doar * vindecat).

Dar, pe măsură ce călăuzăm pe podea, mă îngroapă să fac acel rândul lui Mohawk, mă gândeam la truismul hoary: schimbarea face oameni nervoși. Și cele mai mici mizele, într-un fel, cu atât mai multă nervozitate poate fi. Șansele mele să mă rănesc serios fizic au fost scăzute (deși lovitura de ego meu ar fi putut fi considerabilă), dar încă mi-a luat trei circuite pentru a se angaja la acea primă întoarcere.

Deci, ce trebuie să termine cu rochii, întrebați? Cred că o mulțime de oameni sunt speriați de prima zi de a purta ceva diferit. Știi, își imaginează mulțimile îndreptate pe stradă, râsul copiilor mici, apelul “prietenos” din resursele umane … când cea mai rea parte face doar decizia de a face acest lucru. Când puneți pe acea rochie de imprimare strălucitoare, vă garantează că veți fi uimiți de reacția pe care o obțineți … într-un mod bun. Și nu doar de la alții … de la tine. Când am făcut acea rând, am simțit că am câștigat un premiu. Tipul de premiu pe care îl dau în Suedia, cu un mare pandantiv de fantezie. Făcând ceva ce ești înspăimântat de (bine, făcând ceva destul de sensibil că ești înspăimântat de) este o activitate de mărire a sufletului.

Ce puteți face astăzi că v-ați speriat de a face? Dă-i o lovitură. S-ar putea să fii plăcut surprins.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Zece lucruri pe care o voi face imediat ce ajung la Itdecember 11, 2008With 64 comentarii
o fustă și o excursie 8, 2006
În care acționez pe Ageoctul meu 14, 2009 cu 37 de comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *