Haine de cricket pentru echipele amatorilor- un ghid garantat

haine de cricket pentru echipele amatorilor- un ghid garantat
06/07/2018, postat de Alanic Global
Recunoașterea cricket-ului a crescut în ultimele timpuri în rândul liceului și participanților la colegiu. Mult mai mulți și mult mai mulți tineri se aglomerează în acest sport. Acest lucru este valabil chiar și în SUA, care a fost întotdeauna predominat de fotbal și baschet.

Această schimbare de tendințe în acest sport a creat un spațiu de oportunități pentru micile servicii de îmbrăcăminte pentru a atinge jucătorii de cricket amatori mari (și mai puțin solicitați) cu îmbrăcăminte cu ridicata. Și faptul că producătorii de îmbrăcăminte de cricket de top îi ocupă deja de acești jucători mai tineri cu tipul ideal de en -gros, banca pe această nișă înfloritoare devine și mai ușoară pentru întreprinderi.

Cumpărarea de cricket de uzură pentru echipa locală de cricket amatori- o schimbare minoră în strategie
Desigur, fiecare jucător de cricket- profesionist, clasa de primă sau amatori- dorește uzura de calitate premium, care scurg un confort ridicat și respirabilitate, care ulterior completează în performanțele lor generale. Dar cât de mult buget vor aloca acestor uniforme de cricket diferă mult. În timp ce profesioniștii nu au niciun lucru ca „plafon bugetar” și, în mod normal, aleg cele mai bune tricouri și pantaloni disponibili, resursele sunt oarecum limitate pentru echipele de cricket de liceu și colegiu.

Echipele de cricket amatori ar putea să nu cheltuiască (și probabil nu vor fi) la fel de mult pe uniformele lor ca și profesioniștii. Și acesta este un lucru pe care cumpărătorii în vrac trebuie să -l țină cont atunci când își primesc en -gros. Mențineți calitatea ridicată; Mențineți prețul scăzut.

O altă zonă în care aceste două baze de consum diferă este „Ce cumpără?” În timp ce echipele profesionale ar achiziționa un echipament rotund care ar include o mulțime de tipuri de tricouri (mâneci complete, mâneci scurte), veste și jachete (pentru sesiuni de practică), pantaloni, pantaloni scurți și multe altele; Este posibil ca echipa amatorilor să nu aibă o mare parte din libertate.

ALANIC GLOBAL · Cricket Haine pentru echipele de amatori- un ghid garantat

Echipele de cricket de liceu și colegiu se lipesc în mod normal cu articolele convenționale ale soiurilor convenționale personalizate. Tricourile cu jumătate de mânecă cu pantaloni de înaltă performanță sunt mult mai solicitate. Așadar, este probabil o idee bună pentru serviciile de îmbrăcăminte mici pentru a evita impulsul articolelor care nu sunt solicitate de această bază de consum. O colecție de bază de topuri și funduri cu ridicata pentru aceste echipe de cricket amatori este o opțiune mult mai bună de capital și financiară.

Acestea sunt cele două aspecte cruciale pe care trebuie să le ia în considerare serviciile de îmbrăcăminte mici atunci când își obțin angro, dacă încearcă să-și țintească echipele locale de liceu și de cricket colegiu. Apelarea unui vânzător bun ar ușura, în plus, procesul de obținere, având în vedere că acești furnizori de îmbrăcăminte de cricket știu foarte bine nevoile și cerințele acestei baze de consum.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de cricket
producători de îmbrăcăminte de cricket SUA
Furnizori de îmbrăcăminte de cricket
Vânzători de îmbrăcăminte de cricket SUA
Îmbrăcăminte de cricket SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *