LinkTastic Joi!

Jane a trimis această țesătură, care este situată la Hancock’s of Padducah … ea a trimis-a trimis mai devreme un alt material alfabet chiar mai bun de la Clubul Materiale de Fashion … care este acum indisponibil. (Îmi iau propria imagine, precum și o publicăm atunci când vine mine.) Și ea a trimis această țesătură bazată pe text, dacă nu poți obține o bunătate tipografică suficientă.

Kathy a descoperit acest model la o vânzare de gazon pentru 33 1/3 cenți (a primit trei pentru un dolar). Inutil să spun că îmi plac buzunarele.

Vorbind despre buzunare, Kim trimite această strălucire Sesame Street video despre importanța socială. (Urmăriți buzunarele de pantaloni de dulgherie Über-șaptezeci.)

Nancy a descoperit materiale de ginkgo din apropiere de Marimekko. Văd că va trebui să încep un fond special de economii pentru acest lucru. (Avertisment: site-ul ambalat teribil în Firefox 3.)

Cookie a descoperit Fauxlero pentru a termina toate Fauxlero, la Dollhouse Antique of Doll Batterns:

Cred că modelul este, de asemenea, o rochie de hostess dirijabile, cu siguranță, de la zilele târzii, în jos, pan-americane ale industriei.

Heather a trimis acest număr minunat de rușine.

Melissa a trimis acest colier de virgulă. Vrei.

Kate din Texas a trimis acest material de albine cu adevărat adorabil din materialele lui Hart – care nu vă lasă să vă conectați direct la elemente, frustrant! Deci, răsfoiți “Bee” dacă doriți să o descoperiți. Aș face o rochie extrem de gravă din acest lucru … este de 8.99 dolari / curte, precum și doar 45 “, totuși, poate nu săptămâna aceasta.

Un alt material “nu în această săptămână” (mi-a lipsit licitația!) Este: Nu am un concept single, singuratic, ceea ce aș fi putut construi din ea, chiar dacă aș fi ajuns la licitație în timp, de când a fost Doar 4 peluze de 36 “Lățime … de la vânzător EMT-MOM-70.

Marilyn dorește să înțeleagă dacă există organizații de caritate care ar lua pieptul de cedru plin de material de lână … precum și aș vrea să înțeleg dacă există organizații de caritate care ar dori o mare parte din resturile de bumbac, deoarece a mea devine scandaloasă, de asemenea Așa cum să fim cinstiți – posibilitățile mele de a face acel recurs de recurs, eu păstrez mormăind? Sunt infinitezimale.

Nu am mai văzut sexul, cât și filmul orașului (știu!) Cu toate acestea, hotpatterns (alertă spoiler) are un model asociat … acum cred că ar trebui să mă văd cu adevărat.

Dar nu astăzi. Astăzi am 500 de e-mailuri pentru a răspunde. Dau noroc!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

SeerSucker Rochie, după cum promisjuly 24, 2008With 42 Comentarii
Ce? Este LinkTastic vineri deja? 15 august 2008
Fauxlero publică la sfârșitul tuturor Fauxlero PostsoTober 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *