Style Bloggeri Ură Acest pantof – Noi spunem Purtați-l la locul de muncă

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

tocuri Kitten au ajuns rap rău de la bloggeri stil care insistă femeile trebuie să poarte un toc mai mare. dar să recunoaștem: nu toată lumea poate scoate un toc de 5 inch, și nu toți cei care pot să vrea.

Există un timp și un loc pentru fiecare pantof. și într-un mediu de lucru, tocuri înalte pot fi periculoase și restricționarea. Nu cred că hype – nu aveți nevoie de un toc mai mare pentru un aspect lustruit. aici sunt șase motive pentru tocuri pisoi sunt minunat pentru locul de muncă.

1. toci Kitten sunt ușor de mers pe jos în

În cazul în care locul de muncă necesită o mulțime de mișcare în jurul valorii, purtand tocuri inalte pe zi cu zi poate duce la probleme serioase. dar poate că nu ești pregătit să renunțe la tocuri în întregime. Am luat. Răspunsul este, desigur, un toc mai mic.

Fie că sunteți de mers pe jos vioi de la o clădire sau repezindu pentru a prinde un tren, călcâiul mai mic face tot ce mișcarea mai ușoară. Nu e nici o rușine în ea!

Dolce Vita Kitten Heel Pompe pantof cu berete, $ 49.99, TJMaxx

Un toc pisoi neutru poate pas ideală în garderoba dvs. de lucru existente și înlocuirea perfect omologul său mai mare toc înalt. Aceste pantofi cu baretă nude sunt la fel de drăguț ca un toc mai mare ar fi. Dacă aveți nevoie de un plus de confort, utilizați un pantof inserați în interiorul pentru a sprijini piciorul.

2. toci Kitten poate simula Taller

Pentru un toc mai scurtă, care dă iluzia unui toc mai inalt, pentru a alege un toc pisoi cu o curea glezna. Nu numai ca va pantof parea mult mai impresionant, dar cureaua glezna adaugă, de asemenea, stabilitate prin menținerea pantofului în loc.

Pelle Moda Berlin Ankle curea Sandal, $ 144.95, Nordstrom Rack

Acest lucru mofturos, pantof albastru copil este cel mai bun pentru primăvară, și va ancora fustele creion, pantaloni și rochii de cultură tecii. chiar și cu dimensiunea toc ordonat, aceste pantofi vei câștiga complemente.

3. toci Kitten sunt o alternativă la Flats

Nu e nimic în neregulă cu purtarea apartamente. dar dacă sunteți obtinerea plictisit cu colecția de plată, este ușor să tranziție într-un toc pisoi.

Lifestride Frances Pompa Wedge, $ 59.99, DSW

Unele arata chiar ca apartamente, ca aceasta din Lifestride – ei au de fapt un toc de 1 1/4-inch, care este suficient pentru a adăuga un pic de balansarea la pasul! Purtati acest pantof cu o greutate redusă de pantaloni largi cu picioare sau fusta midi Fuller.

4. Un Toe Pointed este întotdeauna pe punctul de

Un alt motiv pentru a tocuri pisoi de dragoste este ca multi dintre ei vin într-un deget de la picior clasic, ascuțit. Există o dragoste mai multe generații pentru acest stil, deoarece este atât de bază și gata-a-porter.

stradă Ușor Femei Faye Pompe Heel Pointed toe Kitten, $ 54.99, JCPenney

Aceste pantofi bleumarin de la pantof cu berete JCPenney sunt amenajate în stil clasic și optim pentru birou. Le puteți purta cu orice, de la un pantsuit la o pereche structurată de blugi si un top oxford.

5. toci Kitten Can Trend

Oricare ar fi tendințele lovit tocuri înalte găsi, de asemenea, modul lor de tocuri joase. caz la punctul: imprimeuri șarpe sunt cu momentul lor, și nu există nici o lipsă de pisoi șarpe de imprimare aldine pe raft.

piele Ganni Sabine șarpe-efect Pompe pantof cu berete, $ 84 alineatul (la vanzare), Net-A-Porter

Dacă garderoba ta constă în general de culori solide, un pantof trendy se va adăuga un mare pop de culoare (și stilul desigur). Acești pantofi de șarpe de imprimare din Net-A-Porter se potrivesc proiectul de lege. Acționeze rapid și le puteți obține 70% din prețul obișnuit.

6. toci Kitten poate merge pe tot parcursul anului

Dacă nu ești sandală, pompa sau tipul de pantof cu berete, s-ar putea ca un toc-pisoi glezna cizme. Ele sunt suple și severe – un aspect de putere, sigur.

piele MICHAEL Michael Kors Blaine Flex Ankle Boot, $ 99 alineatul (la vanzare), Michael Kors

Acest cizme de la Michael Kors Michael are un stil clasic, simplificat pentru oriunde.Acum versatilitate. Poarta-le la birou sau până duminică brunch într-o zi rece, sau chiar noaptea de poker a fetelor – trebuie doar sa stie toata lumea ca nu te jur de joc.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *