Ducesa în 2012 Blazer & Boden Cardigan pentru evenimentele de așteptare

Ducesa a adus înapoi o piesă familiară pentru un videoclip de așteptare eliberat în seara asta.

O perfecționare la locul de muncă de la Microsite Microsite la Galeria Națională de Portret:

Am invitat oameni de toate vârstele să prezinte un portret fotografic, luate într-o perioadă de șase săptămâni în luna mai, la iunie, concentrându-se pe trei teme de bază … peste 31.000 de depuneri au fost primite din întreaga țară … Din acestea, un grup de judecători selectați 100 de portrete, evaluând imaginile pe emoții, precum și experiențele pe care le transmise.

… final 100 prezintă o înregistrare specială și extrem de personală a acestei perioade uimitoare din istoria noastră. De la petrecerile virtuale de naștere, curcubeele realizate manual, precum și cartierul care se încadrează în personalul NHS curajos, muncitorii clasificați, precum și oamenii care se ocupă de boală, izolare, precum și pierderea. Imaginile transmit umor, precum și dureroase, creativitate, precum și bunătate, catastrofă, precum și speranță – exprimarea, precum și explorând atât experiențele noastre comune, cât și cele private.

Începând de vineri, expoziția deținută încă digitală a avut o mulțime de mai mult de 5,2 milioane de vizualizări de pagină. A fost, de asemenea, o expoziție de vecinătate care arată cele 100 de imagini în 80 de orașe, precum și orașele din Marea Britanie. Este posibil să țineți cont de ducele, precum și pe octombrie a lui Duzess, vezi South London pentru a vedea unele dintre imaginile afișate în comunitate. Mai jos, un panou care prezintă o imagine cu denumirea de blocare.

În noul videoclip, ducesa marchează expoziția de vecinătate, mulțumindu-i pe toți cei care au prezentat o imagine proiectului. De la observațiile lui Kate din videoclip:

Vroiam doar să spun un cuvânt semnificativ datorită tuturor celor care au prezentat o imagine pentru a ține în continuare. Am lansat proiectul cu galeria de portret național în luna mai, deoarece am vrut să descopăr o metodă pentru a permite tuturor să-și împărtășească poveștile, precum și experiențele de blocare.

Am fost încântați de acțiunea la locul de muncă, precum și de faptul că nu am putut fi mult mai recunoscător pentru fiecare, precum și fiecăruia dintre cei 31.000 de oameni care au prezentat o imagine. A fost atât de dificil să alegeți cele 100 de fotografii finale, cu toate acestea, sperăm că am creat un portret colectiv al națiunii noastre, reflectând ceea ce au experimentat ceilalți, precum și călătoriile noastre cu acest timp greu.

Iată videoclipul într-un Tweet postat de Joe Little of Majestate Magazine.

În octombrie, vezi Londra de Sud, cuplul a văzut de asemenea o imagine numită Melanie, martie 2020. Johanna Churchill, o asistentă medicală, a făcut fotografia.

Imaginea arată unul dintre colegii doamnei Churchill, în timp ce lucra la înființarea unui centru covid în Londra. Portretul a fost recreat pe partea unei clădiri din Manchester.

În această săptămână, Ducesa a vorbit cu Johanna Churchill (R), precum și cu Dr. Edward Cole (Centrul); Medicul a fost, de asemenea, inclus în obținerea acestui centru, precum și în alergarea.

Mai multe despre apel cu ajutorul Palatului Kensington:

În timpul apelului, au discutat despre funcția crucială pe care fotografia a jucat-o pentru a contribui la reprezentările lucrătorilor de front în întreaga națiune, deoarece acestea continuă să abordeze focarul Covid-19. Johannah ia spus lui Duchess exact cum a condus-o imaginea pentru a obține mesaje de la personalul medical din Marea Britanie, precum și în întreaga lume, precum și le-a permis să-și împărtășească propriile experiențe de lucru în timpul acestor vremuri uimitoare.

Iată un videoclip din apel.

Acesta este un Tweet Postat de doamna Churchill la sfârșitul lunii octombrie.

precum și un clip eliberat de palat.

Acum, pentru privirea noastră la ceea ce Kate purta pentru noul videoclip.

Se pare că a adus înapoi o bucată de Zara, a remarcat foarte întâi în august 2012.

Blazerul a fost purtat pentru evenimentele olimpice pe 3 august, inclusiv un cuvânt datorită echipei de voluntari ai echipei GB.

Și înotul femeilor la centrul acvatic.

“Blazerul cu umeri adunați” a fost realizat într-o combinație de vâscoză / poli cu o atingere de elastan pentru întindere, precum și simplitatea mișcării. Acesta a inclus buzunare cu clapete înclinate, lapeluri de înălțime, un singur buton de aur de închidere frontală, patru butoane de aur la manșete, precum și umerii adunați menționați în numele produsului.

Ducesa a apărut să aibă pe un filtru de fildeș sau ouă tricot sub jacheta.

Inițial, am crezut că Kate o purta pe toate stelele de aur personalizate cu trei straturi de aur cu trei straturi (127,65 dolari) cu prințul George, Prințesa Charlotte, precum și inițialele Prince Louis pe cele trei cercuri. Cu toate acestea, farmecul de pe colier văzute în noul videoclip arată că sunt distanțați mai departe, precum și arată doar puțin mai puțin pentru mine. Mai jos, ducesa în noul videoclip, precum și purtând toate colierul de stele care se încadrează la evenimentul Universității din Derby la începutul lunii octombrie.

Cecrezi? Vi se pare ca un alt colier cu totul? UPDATE 15 noiembrie: Se pare că ducesa purta un nou colier, Nugget colier Paleontologie (£ 360) de Alex Monroe. Colierul este de 16 “- 18” în lungime, precum și farmecele sunt argint cu aur Vermeil (cred). o mulțime de grație Royal Wikipedia pentru acest ID.

Piesa are farmece de aur gravate cu „botanicals, animale, precum și Bumblebee iconic Alex!“ Este o parte a istoriei naturale bijutierului Collection, inspirat de „problema care iti taie respiratia unei prima a se vedea la un muzeu grandios.“ Ducesa a fost istoria naturală patronul Muzeului având în vedere că 2013. aici este o privire mai bine la farmecele.

Alex Monroe se descrie ca fiind specializat în „etică și durabilă Bijuterii lucrate manual in Anglia, inspirate de natura si British excentricitate.“ Afacerea a făcut mai multe colaborari cu Royal Collection Trust.

Mai jos, creatorul de afaceri Alex Monroe.

Dl Monroe a creat prima sa colecție în 1987, cu scopul de a produce „excelent de bijuterii de înaltă calitate, care a fost proiectat inițial, realizate manual, precum și la prețuri rezonabile.“ Eticheta are buticuri situate în Covent Garden precum London Bridge precum și face ca fiecare produs încă de mână în Anglia. Alex Monroe bijuterii este, de asemenea, oferit la Liberty of London, John Lewis, Emporium Harper în Perth, Farfetch, precum și, de asemenea, ABC Carpet precum și casa din SUA.

Și o vedere ceva mai mare Ducesei în Cardigan albastru.

UPDATE: Ace Ider CopyKate sugerează ducesa se poarta Abercorn scoică Cardigan ($ 110), în culoarea „mată albastru“ așa cum este oferit de Boden. Cred că are dreptate. Puteți vedea doar un indiciu al detaliului scoică pe Kate disipă ideală în imaginea de mai sus. Piesa semi-montat este un amestec de lână merinos precum și bumbacul cu detaliul scoică la răscroială.

O privire mai bine la detalii.

Există câteva repliKates posibil chiar aici, pe care am dat peste în timp ce căutarea piesei.

NOTA: Am scris inițial pulover Boden a fost în „conker“ colorway care nu este în mod clar cazul. De publicare a fost actualizat cu numele de culoare dreapta.

UPDATE # 03 noiembrie 16: Privind la screengrabs de apel cu Johanna Churchill precum și Dr. Cole, vechi prieten WKW Stephanie campion Helton (Lady Coventry om Twitter) bun sugerează Kate poartă o nouă pereche (pentru noi) de Catherine Zoraida cercei.

Stephanie consideră că este Kiss stilul de Aur Mistle Hoop (£ 180), frunze de vâsc curbate, cel mai bun pentru sezonul de vacanță se apropie.

Afacerea confirmă ducesa deține stilul; Cred că Stephanie este spot-on cu ID-ul. datorită Middleton Maven pentru ajutorul ei pe aceasta!

Legătură:

Click aici pentru a vizualiza Hold Still microsite; click aici pentru a vedea galeria completă de 100 de imagini.

Povestea de oameni Simon Perry este aici; piesa Omid Scobie pentru Harper Bazaar este aici; postare Jamie Samhan pentru ET Canada este aici.

537Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *