Răspunsul la o preocupare nimănui nu pare să întrebe

, deci o preocupare pe care o prezint frecvent în orele de mers (nu că am mai multă tip de “ore inactive”; “Idenum patruzeci de secunde” este cel mai mult pe care îl pot spera pentru că) este: există o îmbrăcăminte pe care ați putea purta în orice tip de epocă? Spuneți, dacă ați fi un călător de timp (de exemplu, tuse, amice la un anumit timp Domn, Tuse)?

Acest model poate fi un concurent (în special versiunea Leia Leia de la Cowl-gât). Nu stați “voi primi medievală pe fundul tău”, precum și “viitorul are stewardesesse” simultan? Dacă ar fi fost făcuți din acel material pe care l-au avut în povestile Zenna Henderson care ar putea fi netezite, precum și întinse la orice tip de lungime, acest lucru ar fi perfect. Lungiți fusta pentru trecut, ridicați-l pentru viitor, adăugați un bun cardigan, precum și mergeți oriunde în zonă sau timp!

Acest model are un loc extrem de precis în zonă, precum și timp: este la magazinul Etsy al lui Coconutpie. (Și Susan la Coconut Pie oferă o rată de actualizare de 10% față de oricine menționează “Dresaday” în notele lor la vânzător.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii
Cum să: Faceți o fustă cu trei panouri au buzunar 18, 2007
Întrebări vagi, au răspuns la vagi 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *